• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zabawki teściowej

Mężczyzna

Szymonek2233

Cichy Podglądacz
Ostatnio teściowa chciała żebym wymierzył jej regał z szafką, z racji tego że zajmuje się stolarką zgodziłem się, brałem wymiary wstępne z jej garderoby a w jednej z szafek moim oczom ukazała się różowa bawełniana torba pełna erotycznych zabawek! Kiedy ona była na dole, zajrzałem do tej torby: znalazłem jej dildo 20cm z przyssawka i wibracjami, 2 wibratory, wibrujący korek analny, pingwinka, pierścień wibrujący na kutasa i cały zestaw baterii i żeli intymnych/rozgrzewających :eek: od razu kutas mi zdrętwiał, po zejściu na dół byłem zmieszany aż zacząłem na nią inaczej patrzeć

Nie ukrywam że teściowa to bardzo pewna siebie i atrakcyjna kobieta, teściom ostatnio niezbyt się układa, z tego co widzę to teściowa wypycha swojego faceta z domu i zabawia się w łazience w wannie pod jego nieobecność, raz słyszałem jak przypadkiem wszedłem do ich domu.

Jakie macie pomysły żebym jej o tym dał znać/dyskretnie powiedział? Jak ją podejść? Chciałbym się z nią zabawić w tajemnicy, poużywać jej zabawek

Mężczyzna

Szymonek2233

Cichy Podglądacz
Ostatnio teściowa chciała żebym wymierzył jej regał z szafką, z racji tego że zajmuje się stolarką zgodziłem się, brałem wymiary wstępne z jej garderoby a w jednej z szafek moim oczom ukazała się różowa bawełniana torba pełna erotycznych zabawek! Kiedy ona była na dole, zajrzałem do tej torby: znalazłem jej dildo 20cm z przyssawka i wibracjami, 2 wibratory, wibrujący korek analny, pingwinka, pierścień wibrujący na kutasa i cały zestaw baterii i żeli intymnych/rozgrzewających :eek: od razu kutas mi zdrętwiał, po zejściu na dół byłem zmieszany aż zacząłem na nią inaczej patrzeć

Nie ukrywam że teściowa to bardzo pewna siebie i atrakcyjna kobieta, teściom ostatnio niezbyt się układa, z tego co widzę to teściowa wypycha swojego faceta z domu i zabawia się w łazience w wannie pod jego nieobecność, raz słyszałem jak przypadkiem wszedłem do ich domu.

Jakie macie pomysły żebym jej o tym dał znać/dyskretnie powiedział? Jak ją podejść? Chciałbym się z nią zabawić w tajemnicy, poużywać jej zabawek
Dla niedowiarków, przy następnej udanej wizycie zrobię zdjęcia tego zestawu zabawek, nie chciałem zostać nakryty przez nią, mogę się powymieniac z chętnymi, pisać na priv, oczywiście tylko coś za coś

Mężczyzna

Szymonek2233

Cichy Podglądacz
Wy mi piszcie pomysły jak ją podejść i zagadać, zdjęcie i tak zrobię tylko jak ją zaatakować żeby sobie biedy nie narobić, przecież jej nie powiem że samo wyleciało z szafki bo raczej nie uwierzy i będzie lipa, chyba że na to czeka w co watpie

Mężczyzna

TrueAssLover

Podrywacz
Nie możesz tego jej powiedzieć. To jest jej intymny świat. Możesz porozmawiać na tematy związane np. z życiem intymnym po wielu latach związku tak jak to jest w jeje sytuacji. Ale to musi być okazja dobra do tego i musi być w nastroju do takich tematów. Ale to bardzo delikatnie, nie bezpośrednio.

Mężczyzna

Szymonek2233

Cichy Podglądacz
Wydaje mi się też że jej mąż o tym nie wie, bez powodu by tego nie chowała tylko trzymała w sypialni, bo ma gdzie, nie jest to logiczne? Często się zabawia bo tam jest z 6 żeli lub 7 których została końcówka