• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zabawki teściowej

Mężczyzna

Szymonek2233

Cichy Podglądacz
Ostatnio teściowa chciała żebym wymierzył jej regał z szafką, z racji tego że zajmuje się stolarką zgodziłem się, brałem wymiary wstępne z jej garderoby a w jednej z szafek moim oczom ukazała się różowa bawełniana torba pełna erotycznych zabawek! Kiedy ona była na dole, zajrzałem do tej torby: znalazłem jej dildo 20cm z przyssawka i wibracjami, 2 wibratory, wibrujący korek analny, pingwinka, pierścień wibrujący na kutasa i cały zestaw baterii i żeli intymnych/rozgrzewających :eek: od razu kutas mi zdrętwiał, po zejściu na dół byłem zmieszany aż zacząłem na nią inaczej patrzeć

Nie ukrywam że teściowa to bardzo pewna siebie i atrakcyjna kobieta, teściom ostatnio niezbyt się układa, z tego co widzę to teściowa wypycha swojego faceta z domu i zabawia się w łazience w wannie pod jego nieobecność, raz słyszałem jak przypadkiem wszedłem do ich domu.

Jakie macie pomysły żebym jej o tym dał znać/dyskretnie powiedział? Jak ją podejść? Chciałbym się z nią zabawić w tajemnicy, poużywać jej zabawek

Mężczyzna

Szymonek2233

Cichy Podglądacz
Ostatnio teściowa chciała żebym wymierzył jej regał z szafką, z racji tego że zajmuje się stolarką zgodziłem się, brałem wymiary wstępne z jej garderoby a w jednej z szafek moim oczom ukazała się różowa bawełniana torba pełna erotycznych zabawek! Kiedy ona była na dole, zajrzałem do tej torby: znalazłem jej dildo 20cm z przyssawka i wibracjami, 2 wibratory, wibrujący korek analny, pingwinka, pierścień wibrujący na kutasa i cały zestaw baterii i żeli intymnych/rozgrzewających :eek: od razu kutas mi zdrętwiał, po zejściu na dół byłem zmieszany aż zacząłem na nią inaczej patrzeć

Nie ukrywam że teściowa to bardzo pewna siebie i atrakcyjna kobieta, teściom ostatnio niezbyt się układa, z tego co widzę to teściowa wypycha swojego faceta z domu i zabawia się w łazience w wannie pod jego nieobecność, raz słyszałem jak przypadkiem wszedłem do ich domu.

Jakie macie pomysły żebym jej o tym dał znać/dyskretnie powiedział? Jak ją podejść? Chciałbym się z nią zabawić w tajemnicy, poużywać jej zabawek
Dla niedowiarków, przy następnej udanej wizycie zrobię zdjęcia tego zestawu zabawek, nie chciałem zostać nakryty przez nią, mogę się powymieniac z chętnymi, pisać na priv, oczywiście tylko coś za coś

Mężczyzna

Szymonek2233

Cichy Podglądacz
Wy mi piszcie pomysły jak ją podejść i zagadać, zdjęcie i tak zrobię tylko jak ją zaatakować żeby sobie biedy nie narobić, przecież jej nie powiem że samo wyleciało z szafki bo raczej nie uwierzy i będzie lipa, chyba że na to czeka w co watpie

Mężczyzna

TrueAssLover

Podrywacz
Nie możesz tego jej powiedzieć. To jest jej intymny świat. Możesz porozmawiać na tematy związane np. z życiem intymnym po wielu latach związku tak jak to jest w jeje sytuacji. Ale to musi być okazja dobra do tego i musi być w nastroju do takich tematów. Ale to bardzo delikatnie, nie bezpośrednio.

Mężczyzna

Szymonek2233

Cichy Podglądacz
Wydaje mi się też że jej mąż o tym nie wie, bez powodu by tego nie chowała tylko trzymała w sypialni, bo ma gdzie, nie jest to logiczne? Często się zabawia bo tam jest z 6 żeli lub 7 których została końcówka