• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zabawa ze swoim analem i dildo.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Podobnie kupiłem masażer prostaty ale faktycznie nie spełnia oczekiwań. przedewszystkim jest tak jakby pod złym kątem tzn. musiał by być bardziej zakrzywiony do przodu by wywierać jakikolwiek nacisk na prostatę. Drugi problem to głośność, która nie pozwala go używać poza pokojem. Szukam czegoś innego co będzie lepiej dopasowane do anatomii tak aby czuć nacisk na męski punkt G. Zastanawiałem się też nad takim posuwistym masażerem, który by wywierał zmienny nacisk ale też obawiam się, że nie będzie uciskał do przodu a tylko w górę i pewnie taki mechanizm chałasuje jeszcze bardziej. Może ma ktoś coś sprawdzonego?

Mężczyzna

UniversumBiOn

Seks Praktykant
Podobnie kupiłem masażer prostaty ale faktycznie nie spełnia oczekiwań. przedewszystkim jest tak jakby pod złym kątem tzn. musiał by być bardziej zakrzywiony do przodu by wywierać jakikolwiek nacisk na prostatę. Drugi problem to głośność, która nie pozwala go używać poza pokojem. Szukam czegoś innego co będzie lepiej dopasowane do anatomii tak aby czuć nacisk na męski punkt G. Zastanawiałem się też nad takim posuwistym masażerem, który by wywierał zmienny nacisk ale też obawiam się, że nie będzie uciskał do przodu a tylko w górę i pewnie taki mechanizm chałasuje jeszcze bardziej. Może ma ktoś coś sprawdzonego?
Mam też i taki posuwisty zero przyjemności hałas i dość szybko się rozładowuje. Szkoda hajsu lepiej zainwestuj w maszynę przyczepiać dildo dupkę wystawiasz i jest dupczenie lepsze doznania i przynajmniej swoje spełni zadanie