• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Z liścia po twarzy

Mężczyzna

grigorek

Nowicjusz
Dziewczyny czy lubicie jak podczas ostrej zabawy partner daje wam z liścia w twarz???? My z żoną uwielbiamy ostrą zabawę typu klapsy po tyłku ,klapsy na cipkę i mocne lanie z otwartej dłoni po cyckach (żona to uwielbia).Ale ostatnimi czasy żona podczas ostrego rżnięcia zasugerowała żeby ją uderzył w twarz...No i nie uderzyłem i obiecałem że następnym razem.Jak się za to zabrać?? Bo o ile cipka cycki i tyłek jest u nas na porządku dziennym to w twarz mam gdzieś opory...

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
O ile tyłek może być z całej siły, piersi i cipka jeśli partnerka prosi to z wyczuciem, ale w twarz... szacunek do kobiet by mi nie pozwolił. Tak wiem wiem... w łóżku igraszki nawet te uwłaczające nie naruszają szacunku jeśli partnerka o to prosi, ale jednak... jakiegoś rodzaju moralniak by mi został.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
No dobra. To nie jest takie do końca czarno białe.

Można to wszystko zrobić z wyczuciem, w odpowiedniej chwili, sile, z odpowiednim przesłaniem, zaznaczeniem dominacji, ale także totalnie nieporadnie do tego podejść. W tym drugim przypadku, to nie ma prawa zadziałać.

Sama nie byłam kiedyś do tego przekonana, pisałam o szacunku nawet, ale okazuje się, że dobrze wykonane, w odpowiednim momencie, z odpowiednią osobą, wcale tego szacunku nikogo nie pozbawia.

Z mojej perspektywy sytuacja wyglądała tak, że miałam w głowie jakieś buzujące emocje, szaleństwo, namiętność, dzikość, kipiące podniecenie, nawet momentami chęć przejęcia kontroli. I nagle dostałam tak z wyczuciem właśnie w twarz, byłam chwilę w szoku, ale ku mojemu zdziwieniu to mnie równocześnie bardzo nakręciło, spodobało się, ale i nakierowało na dobre tory, uspokoiło to co działo się w mojej głowie. Oddałam się w jego ręce, wyciszyłam myśli i już tylko cieszyłam się tym co odczuwam.
Dobrze to wspominam, chcę powtórzyć i z perspektywy czasu nawet myślę, że mi to jakoś pomogło.

Za to plucie na twarz - nadal zdecydowanie na nie ;)

Kobieta

Rozpalona Cassandra

Nowicjusz
Ja kocham dostać w policzek, zwłaszcza podczas loda na kolanach 😊 A potem do tego spust na moją buźkę i włosy, naplucie mi na buźkę, nazywając mnie swoją rozgrzaną szmatą, wytarcie kutasa w moje włosy lub cyce, i na koniec mocny klaps na moją dupę 😍 Uwielbiam tak 😉

Fakt, że niektórzy faceci nie są na początku w stanie tego zrobić, ze względu na odruch serca, jest mega słodki i uroczy ❤️ Ale w miarę rozmów na ten temat, i oczywiście spokojnego tłumaczenia doznań kobiety, która kocha poniżenie - warto się tak pobawić, gdyż seks a życie to zawsze będzie w tym geście różnica, i nie ma co tego łączyć.