• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wzwód

Status
Zamknięty.

donna

Cichy Podglądacz
Interesuje mnie drodzy Panowie następująca kwestia. Po jakim czasie po orgazmie przeciętny facet jest zdolny do osiągnięcia pełnego wzwodu i do kontynuacji uniesień miłosnych ? Pytam bo chcialabym wiedziec jak to wygląda w szerszej skali niż tylko u mojego mena.

Benek

Seks Praktykant
drugi raz bez problemu jest u mnie i wystarczy mi wypalic papierosa i moge wrocic do zabaw milosnych

ted

Biegły Uwodziciel
Hmm roznie to bywa, ale czesto moge nawet nie przestawa przy wytrysku i caly czas kontynuowac zabawe :)

Jing

Seks Praktykant
hmmm to nie jest ze mną źle :D mi tam wystarczy jak przez 5 min popatrzę na moją panią i od razu mogę wracać do "pracy" :wink:

Basking

Cichy Podglądacz
No heh, to chyba zalezy od formy...
W jednej z dyskusji sa opisane PC klamry; cwiczenia na wzmocnienie meskoci, bardzo skuteczne( heh sie wie :wink: )- troche cwiczonek,zdrowa dieta i mozesz zrobic pare sesji bez odpoczynku:)

Jing

Seks Praktykant
Ja powiem tak: mam świetną dietę, ćwiczę na siłowni, trenuje swój umysł i jest git.Polecam :D po spełnieniu powyższych warunków będziesz idealnym kochankiem :D hyhyhyhy

Serenity

Seks Praktykant
To bardzo ciekawe. Ja jak mam orgazm to wypluwam z siebie wszystko ( jesli wiecie o co mi chodzi ) i za drugim razem to juz boli... Za to ten orgazm mam coz dosyc duzy. Potrzebuje znacznie wiekszej przerwy niz 15 minut i wcale sie tym nie martwie, bo partnerka przewaznie juz tez ma dosyc.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry