• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wzwód przy kimś.

Mężczyzna

DarkDrink

Cichy Podglądacz
Miałem niedawno taką sytuację w pracy. Siedziałem przy biurku i nie wiem czemu miałem wzwód. Nagle pojawiła się koleżanka i poprosiła abym poszedł z nią do magazynku i pomógł coś ściągnąć z górnych półek. Po jej prośbie próbowałem chwilę poczekać aby opadł, ale niestety to nie nastąpiło. Wstałem i poszedłem z nią - oczywiście widziała wzwód. Teraz gdy mnie widzi zawsze się uśmiecha :)

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Miałem niedawno taką sytuację w pracy. Siedziałem przy biurku i nie wiem czemu miałem wzwód. Nagle pojawiła się koleżanka i poprosiła abym poszedł z nią do magazynku i pomógł coś ściągnąć z górnych półek. Po jej prośbie próbowałem chwilę poczekać aby opadł, ale niestety to nie nastąpiło. Wstałem i poszedłem z nią - oczywiście widziała wzwód. Teraz gdy mnie widzi zawsze się uśmiecha :)
Ty może nie wiesz dlaczego miałeś wzwód, ale koleżanka pewnie jest przekonana, że to z jej powodu to i się uśmiecha 😄