• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wzwód przy kimś.

Mężczyzna

ps2025

Cichy Podglądacz
Od kad wymieniłem się z ziomkiem fotami naszych zon, jak tylko widzę jego żonę gdy gdzieś wspólnie wychodzimy od razu przypominam sobie jej gole foto
Staje kutas bardzo

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Czy mamy mogą spowodować wzwód u syna?
Agnieszka, chłopie, każdy ma jakieś fantazje ale Twoje są chore.

Zrzut-ekranu-2024-12-27-102301.jpg

Mężczyzna

mat05

Cichy Podglądacz
Zdarzyć się może. Mnie matka kilka razy widziała że stojącym, nie było to jednak spowodowane przez nią. Pierwsza taka sytuacja co pamiętam to jakaś 4-5 klasa podstawówki. Weszła mi do łazienki, spojrzała i powiedziała bym się najpierw wysikał zanim wejdę pod prysznic. Widocznie pomyślała że było to spowodowane parciem na pęcherz. Pamiętam że wcale mnie to nie zawstydziło. Widoczne nie była to pierwsza taka sytuacja. Aha. I jeszcze powiedziała bym nie latał goły przy siostrze.

Mężczyzna

Hubert000

Cichy Podglądacz
To raczej zależy od sytuacji w jakiej mogłoby się to stać ale wydaje się, że mogą bo jednak mama to też kobieta z takim samym ciałem i budową jak inne kobiety. Mnie osobiście zdarzyło się to w wieku chyba 16-18 lat kiedy mieszkałem w domu rodzinnym bowiem zaistniała sytuacja aby tak mogło się stać i na pewno wiek dorastania wraz z hormonami sięgającymi wtedy aż po sufit temu sprzyjały. Przyznam, że zdarzyło mi się to i rok temu w wieku 27 lat a mamy 52 lat kiedy po dość długim czasie odwiedziłem ją w domu rodzinnym na dłuższy weekend. Porządkowaliśmy razem jej garaż za domem i mama w pewnym momencie schyliła się ułożyć mniejsze rzeczy wypinając bardzo mocno pupę i po prostu nie dałem rady sprzeciwić się widokowi dużej, dojrzałej pupy mojej mamy w legginsach, które w tamtym momencie jeszcze prześwitywały. I tak poczułem, że mi staje a wręcz zaczyna sterczeć.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Przyznam, że zdarzyło mi się to i rok temu w wieku 27 lat a mamy 52 lat kiedy po dość długim czasie odwiedziłem ją w domu rodzinnym na dłuższy weekend. Porządkowaliśmy razem jej garaż za domem i mama w pewnym momencie schyliła się ułożyć mniejsze rzeczy wypinając bardzo mocno pupę i po prostu nie dałem rady sprzeciwić się widokowi dużej, dojrzałej pupy mojej mamy w legginsach, które w tamtym momencie jeszcze prześwitywały. I tak poczułem, że mi staje a wręcz zaczyna sterczeć.
Dla zdrowego faceta matka jest aseksualna.