• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wzwód przy kimś.

Mężczyzna

DarkDrink

Nowicjusz
Miałem niedawno taką sytuację w pracy. Siedziałem przy biurku i nie wiem czemu miałem wzwód. Nagle pojawiła się koleżanka i poprosiła abym poszedł z nią do magazynku i pomógł coś ściągnąć z górnych półek. Po jej prośbie próbowałem chwilę poczekać aby opadł, ale niestety to nie nastąpiło. Wstałem i poszedłem z nią - oczywiście widziała wzwód. Teraz gdy mnie widzi zawsze się uśmiecha :)

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Miałem niedawno taką sytuację w pracy. Siedziałem przy biurku i nie wiem czemu miałem wzwód. Nagle pojawiła się koleżanka i poprosiła abym poszedł z nią do magazynku i pomógł coś ściągnąć z górnych półek. Po jej prośbie próbowałem chwilę poczekać aby opadł, ale niestety to nie nastąpiło. Wstałem i poszedłem z nią - oczywiście widziała wzwód. Teraz gdy mnie widzi zawsze się uśmiecha :)
Ty może nie wiesz dlaczego miałeś wzwód, ale koleżanka pewnie jest przekonana, że to z jej powodu to i się uśmiecha 😄