• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wyzwiska

Wyśmienity30

Cichy Podglądacz
Jak w tytule, podzielcie się jak nazywacie swoje żony/kochanki/przypadkowe kobiety, podczas ostrego bzykania. Napiszcie co Was najbardziej w tym podnieca i jakie były reakcje partnerów :)

Mężczyzna

RTT

Podrywacz
Ja najczęściej: szmato, pizdo, dziwko, obciągaro. Nie podniecają mnie same wyzwiska, a raczej używanie ich w trakcie ostrego bzykania właśnie - zwłaszcza razem z klapsami, jeżeli akurat biorę jakąś od tyłu.
A reakcje Pań? Niektóre śmiały się z zadowoleniem, widząc że jestem na nie aż tak napalony, inne ,,wczuwały się w rolę" i jęczały głośniej lub/i robiły się bardziej mokre.
Ostry Seks to też zabawa, a każdy ,,przeżywa" konkretną zabawę w inny sposób:cool::cool:

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Pomijając swingersów, mało jest facetów doceniających zbawczą role słówek w erotyce. Według mojego rozeznania przodującą grupę "milczków dżentelmenów", tworzą ludzie z zegarkiem w reku: godzina do stosunku a wiec czas na grę wstępną!

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
W trakcie sexu potrafię użyć ogólnie znamy zwrotów. W podnieceniu dźwięczą one inaczej niż w codziennym życiu. A ponieważ nie lubię kobiecie sprawiać przykrości, bólu, itd wpierw badam teren poprzez rozmowę, etap poznawania się, lub pytam wprost czy ona to lubi. Jeśli tak to ok, jeśli nie to szanuję jej zdanie.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry