• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wysyłanie zdjęcia twarzy zamiast kutasa - hit czy kit?

adamoginski

Erotoman
Cześć.

Piszę z zapytaniem natury strategicznej. Jak wiecie, my faceci lubimy sobie zrobić zdjęcie kutasa, albo niekutasa (jakiegoś softa) i wysyłać na PW, tak aby poddymić w rozmowie.

I teraz tak.

Czy w takim wypadku, powinniśmy też w pewnym momencie wysyłać zdjęcie twarzy? Czy to może zepsuć flow? A może odwrotnie, może to jeszcze bardziej rozbudzi wyobraźnię i będzie katalizatorem prawdziwej namiętność i zaufania?

Jest trochę stresik przed pokazaniem buzi, no nie?

Jestem również bardzo ciekawy co czują Panie przy tym (te bez kutasów jak coś).

I jeszcze zadanie z gwiazdką - uważasz, że masz ładniejszą buzię czy kutasa?

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Uważam że wysyłanie zdjęcia kutasa w rozmowie działa jak wyślesz go własnej żonie/dziewczynie/partnerce natomiast jeśli chodzi o wysyłanie do kobiet które znasz słabo albo w ogóle to łatwo wpaść przez to na minę i wręcz może to zadziałać niekorzystnie na rozmowę

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Ja się chyba wyłamuje z tego stereotypu 😅
Zdecydowanie częściej wysyłam zdjęcie twarzy. To nie tak, że zdjęć sprzętu nigdy nie wysłałem ale zazwyczaj robię to po jakiejś wcześniejszej sugestii lub kiedy wymiana zdjęć zajdzie tak daleko. Zdarzało się nawet, że dostawałem zdjęcia cipki zanim sam wysłałem kutasa 😅

Co do twarzy to lubię mieć jakieś wyobrażenie tego z kim piszę, a ponieważ, mam takie upodobanie, a nienawidzę hipokryzji sam często wysyłam swoją fotkę. Nie wymagam w zamian od razu, ale fajnie dostać chociaż opis wyglądu 😁

Czy to działa lepiej niż wysłanie kutasa? Biorąc pod uwagę grupę docelową, która mnie interesuje to myślę, że tak 😅 Zresztą może faktycznie buduję to jakąś tajemnice i chęć poznania co jest niżej?

Z twarzy uważam, że jestem całkiem, całkiem, kutas też chyba niezły ale to nie mnie oceniać xD

Ale jako ciekawostka, to powiem, że pisałem z dziewczynami, które zdecydowanie zaznaczyły, że nie chcą zdjęć twarzy, bo wolą mieć swoje wyobrażenie, a rzeczywistość często jednak je psuje 😁

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jak zawsze wszystko będzie zależało od tego jaka to twarz.

Jeśli jesteś przystojniakiem to ja bym jednak stawiała na facjatę. Wiem, że to nie jest popularne podejście, na tym forum chyba tylko 3 twarze zobaczyłam przed nudlami, jeden z nich jest moim facetem, a z dwoma się blisko koleguję. To zaufanie na starcie chyba zrobiło dobrą robotę. Jednakże jeśli wyglądasz jakby ktoś Cię przejechał i cofnął to może jednak idź w tajemnicę totalną. Resztę sobie dopowiemy.

Kolejna niepopularna opinia, tajemnica też jest seksowna, dlatego pokazywanie nam od razu kutasa nie buduje specjalnie zainteresowania tym tematem. Dajcie nam trochę się o to postarać, zbudujcie zapotrzebowanie. A nie tak - prosz, kilo suchej podwawelskiej raz!

Mężczyzna

Nameless

Nowicjusz
Osobiście jestem brzydki więc wysłanie twarzy może się po prostu skończyć friendzonową online relacją. Kutas jest trochę lepszy u mnie niż twarz, więc maksymalnie mogę wysłać fiuta. Wtedy może sobie wyobrazić przystojniaka i wszyscy zadowoleni.
Unikam wysyłania twarzy jak ognia, a kutas to wiadomo codziennie nowe zdjęcie.
Jeśli byłbym przystojny, to pewne wrzucałbym twarz przed kutasem

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Gdybym nawiązał kontakt internetowy z nieznajomą kobietą i ten kontakt by się zacieśniał, to nie przyszłoby mi do głowy wysłanie jej fotki przyrodzenia. Natomiast zdjęcia twarzy już tak.

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
A ja powiem tak ciężki temat, bo są takie kobiety, które wolą tylko kutasy a twarzy może nie być widać i nim można coś zwojować, bo jak zdjęcie twarzy się da i jak się nie spodoba to już po chłopie, nawet ogromny bakłażan mu nie pomoże, nawet jak taki facet może zapłacić za taką usługę, wiem bo tak z koleżankę miałem, choć pracujemy już ze sobą około 2 lata i zawsze się zachowuję jakby mnie chciała zjeść, więc nie wiem o co chodzi. Najlepiej trzeba wiedzieć na 100 %, że ją tylko takie rzeczy ciekawią jak kutasy, to wtedy coś się ugra, bo na domysłach to każdy facet kończy... no wiadomo jak... ćwiczy przedramię (bolesne, ale prawdziwe) bo obecnie kobiety miłości nie potrzebują tylko kasy i wtedy być może przy okazji facet może poczuć tej bliskości z kobietą oczywiście jak zapłaci.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Zdjęcie kutasa czy twarzy? Najlepiej jedno i drugie na jednej fotce 😂
A tak całkiem poważnie, jeśli ma to być wirtualna znajomość oparta na erotyce - nie chcę by wysyłał mi zdjęcie twarzy.
Kilka zdjęć mordek z SF dostałam, ale nigdy o nie nie prosiłam, to była decyzja wysyłającego.
Co do zdjęć kutasów.... dostałam ich więcej niż twarzy, niektóre zupełnie nie potrzebnie, nie chciałam ich widzieć... jednego chciałam widzieć ale nie dostałam :(

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Nie mógłbym spojrzeć w lustro ze świadomością, że zacząłem jakąkolwiek znajomość od wysłania kobiecie zdjęcia mojego Pieszczocha. Najpierw rozmowa, jak się klei to fotka twarzy, a na koniec dopiero nudesy. Chyba że po prostu jestem staroświecki.