• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wysyłanie nagich zdjęć obcym facetom na forach erotycznych.

Przeszkadza wam taka przeszłość u kobiety?

• Przeszkadza, na stałe nie zwiąże się z taką kobietą

Votes: 4 11,8%
  • Przeszkadza, ale jeśli kobieta jest dla mnie atrakcyjna to jakoś bym to przełknął

Votes: 5 14,7%
  • Kompletnie mi to nie przeszkadza

Votes: 12 35,3%
  • Podnieca mnie taka przeszłość u kobiety

Votes: 13 38,2%

• Total voters
    34
Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
Witam, zastanawiam się czy chcielibyście, aby wasza przyszła partnerka miała przeszłość związaną z wysyłaniem nagich zdjęć obcym facetom. Kobiety wrzucają tutaj zdjęcia na forum ogólnym jak i na privach. Nie sądzicie, że to już podchodzi pod ,,elektroniczne-kurestwo"? Co za różnica czy kobieta wysyła foty za darmo, czy za blika 10 zł? Ta co zarabia ma jakieś realne korzyści i może mieć ciężką sytuację finansową. Kobiety wysyłają tutaj nudesy, a później wracają do swoich obowiązków jak gdyby nigdy nic. Gdzie się podziała ta niewinność u kobiet? Fajne są takie suczki do zabawy, ale na stałe? Moim zdaniem lepiej się trzymać od takich z daleka. My faceci jesteśmy stworzeni do zdobywania i podrywania, więc nasze nudesy w żaden sposób nam nie zaszkodzą. Nie powinniśmy być niewinni jak niewiasty. Jestem ciekawy jaki jest wasz punkt widzenia na tę sprawę :).

To trochę tak jak z kobietami, które obciągają na pierwszej randce. Niby spoko, ale na żonę to wstyd brać.

Zrobiłem ankietę w tej sprawie.
Tak samo z fiutem, taki oglądany z każdej strony traci na wartości. To miecz obosieczny.

Kobieta

czarna_

Cichy Podglądacz
Witam, zastanawiam się czy chcielibyście, aby wasza przyszła partnerka miała przeszłość związaną z wysyłaniem nagich zdjęć obcym facetom. Kobiety wrzucają tutaj zdjęcia na forum ogólnym jak i na privach. Nie sądzicie, że to już podchodzi pod ,,elektroniczne-kurestwo"? Co za różnica czy kobieta wysyła foty za darmo, czy za blika 10 zł? Ta co zarabia ma jakieś realne korzyści i może mieć ciężką sytuację finansową. Kobiety wysyłają tutaj nudesy, a później wracają do swoich obowiązków jak gdyby nigdy nic. Gdzie się podziała ta niewinność u kobiet? Fajne są takie suczki do zabawy, ale na stałe? Moim zdaniem lepiej się trzymać od takich z daleka. My faceci jesteśmy stworzeni do zdobywania i podrywania, więc nasze nudesy w żaden sposób nam nie zaszkodzą. Nie powinniśmy być niewinni jak niewiasty. Jestem ciekawy jaki jest wasz punkt widzenia na tę sprawę :).

To trochę tak jak z kobietami, które obciągają na pierwszej randce. Niby spoko, ale na żonę to wstyd brać.

Zrobiłem ankietę w tej sprawie.
Typowy post na zrobienie gównoburzy ...
Hipokryzja i podwójne standardy....

Ewidentnie ktoś tu ma syndrom Madonny i Ladacznicy

Kobieta

Aya

Podrywacz
Jak facet spał z całą wsią to też się tam nie pcham. Nie chcę być kolejnym numerem na liście, a w jakieś niespotykane nawrócenia nie wierzyłam nawet chodząc do kościoła.