• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wysyłanie nagich zdjęć obcym facetom na forach erotycznych.

Przeszkadza wam taka przeszłość u kobiety?

• Przeszkadza, na stałe nie zwiąże się z taką kobietą

Votes: 4 16,0%
  • Przeszkadza, ale jeśli kobieta jest dla mnie atrakcyjna to jakoś bym to przełknął

Votes: 3 12,0%
  • Kompletnie mi to nie przeszkadza

Votes: 10 40,0%
  • Podnieca mnie taka przeszłość u kobiety

Votes: 8 32,0%

• Total voters
    25
Mężczyzna

WhiteShadow

Cichy Podglądacz
Ja w temacie zdjęć to jestem dosyć obeznany;) Lubię zarówno dostać jak i pokazać…partnerkę za jej zgodą ;) uważam iż sam nie mam się czym za bardzo chwalić z kolei kobieta zawsze ma jakieś argumenty czy też atrybuty;)

Kobieta

Lenka85

Nowicjusz
Co 10-ty w ankiecie przełknie, że kobieta wstawia na fora swoje roznegliżowane zdjęcia, ale tylko jak jest ładna (WTF?! To już jest potrójna moralność 🤢). Wychodzi na to, że od kobiety - "dziwki" jest jeszcze niższy poziom, kobieta brzydka - jej odmawiamy więcej praw...

Mężczyzna

Randomowynick123

Podrywacz
Co 10-ty w ankiecie przełknie, że kobieta wstawia na fora swoje roznegliżowane zdjęcia, ale tylko jak jest ładna (WTF?! To już jest potrójna moralność 🤢). Wychodzi na to, że od kobiety - "dziwki" jest jeszcze niższy poziom, kobieta brzydka - jej odmawiamy więcej praw...
Może chodziło po prostu o to, że nie mają nic przeciwko do momentu, gdy to ich dziewczyna wysyła te fotki? xD

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Jeśli kobieta pokazywała nago swoje ciało na forach czy wysyłała nudesy to na żonę absolutnie się nie nadaje. Tak samo jak kobieta, która pokazywała się w przeszłości nago innemu mężczyźnie w realu, czy nie daj buk współżyła w przeszłości z kimś. Na żonę tylko dziewica!
Nie wierzę. To nie te czasy!

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
Jeśli kobieta pokazywała nago swoje ciało na forach czy wysyłała nudesy to na żonę absolutnie się nie nadaje. Tak samo jak kobieta, która pokazywała się w przeszłości nago innemu mężczyźnie w realu, czy nie daj buk współżyła w przeszłości z kimś. Na żonę tylko dziewica!
Domyślam się, że to sarkazm, bo jeśli nie...
Dziewica to najgorszy materiał na żonę.
W przypadku niedopasowania seksualnego, co ma szansę wyjść dopiero po ślubie, prowadzi to do rozpadu małżeństwa.
Jeśli mąż jest i był jedynym partnerem seksualnym, to często wcześniej czy później pojawia się w kobiecie pokusa, by sprawdzić, jak to jest z innym mężczyzną.

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
Kutas @Shiro to lata po forum aż miło, każdy zna na pamięć
Nie tylko @Shiro , Twojego też można obejrzeć :)

Osobiście nie chciałbym odkryć takiej przeszłości mojej partnerki, lub co gorsza jeśliby to robiła będąc ze mną w związku... dobrze powiedziane elektroniczne kurestwo, swiat idzie do przodu to i postęp tej branży też...
Czy to poniżej też jest elektroniczne kurestwo?

Zrzut-ekranu-2024-11-30-002351.png