On chce atencji na PW, żeby go błagać o te focie.Przecież zniknął
On chce atencji na PW, żeby go błagać o te focie.Przecież zniknął
cały jaOn chce atencji na PW, żeby go błagać o te focie.
Nie zmieniaj tematu, ten jest o nagich kobietach, a nie o @ShiroOn chce atencji na PW, żeby go błagać o te focie.
A ja napisałem, że dla mnie wszystko OKCo 10-ty w ankiecie przełknie, że kobieta wstawia na fora swoje roznegliżowane zdjęcia, ale tylko jak jest ładna (WTF?! To już jest potrójna moralność )
Może chodziło po prostu o to, że nie mają nic przeciwko do momentu, gdy to ich dziewczyna wysyła te fotki? xDCo 10-ty w ankiecie przełknie, że kobieta wstawia na fora swoje roznegliżowane zdjęcia, ale tylko jak jest ładna (WTF?! To już jest potrójna moralność ). Wychodzi na to, że od kobiety - "dziwki" jest jeszcze niższy poziom, kobieta brzydka - jej odmawiamy więcej praw...
Nie wierzę. To nie te czasy!Jeśli kobieta pokazywała nago swoje ciało na forach czy wysyłała nudesy to na żonę absolutnie się nie nadaje. Tak samo jak kobieta, która pokazywała się w przeszłości nago innemu mężczyźnie w realu, czy nie daj buk współżyła w przeszłości z kimś. Na żonę tylko dziewica!
Domyślam się, że to sarkazm, bo jeśli nie...Jeśli kobieta pokazywała nago swoje ciało na forach czy wysyłała nudesy to na żonę absolutnie się nie nadaje. Tak samo jak kobieta, która pokazywała się w przeszłości nago innemu mężczyźnie w realu, czy nie daj buk współżyła w przeszłości z kimś. Na żonę tylko dziewica!
Nie tylko @Shiro , Twojego też można obejrzećKutas @Shiro to lata po forum aż miło, każdy zna na pamięć
Czy to poniżej też jest elektroniczne kurestwo?Osobiście nie chciałbym odkryć takiej przeszłości mojej partnerki, lub co gorsza jeśliby to robiła będąc ze mną w związku... dobrze powiedziane elektroniczne kurestwo, swiat idzie do przodu to i postęp tej branży też...
Uuuups... Szach mat.
Brawo @Magia2000. Należało mu się kilka słów prawdy
On swoim 21-ym palcem pokazuje wszystkim złym kobietom "Won!"Czy to poniżej też jest elektroniczne kurestwo?
Totalnie zaorany, brawoCzy to poniżej też jest elektroniczne kurestwo?
Dzięki, wezme tą rade do serca na przyszłość. Człowiek się uczy całeeee życieTotalnie zaorany, brawo
@Kornik95 jak następnym razem weźmiesz się za trollowanie to pamiętaj o wykasowaniu kutasa błąd początkującego.
Toż to ladacznica w żadnym wypadku żeby związać się z taką wszystko jest dla ludziA jak sklasyfikować cam-girl?
Nie, to jest elektroniczne chujostwo
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Podnieca Was wysyłanie swoich nagich zdjęć? | Seks fotki i filmy | 372 | |
M | Wysyłanie softów/nudesków | Ogłoszenia | 6 | |
Q | Wymiana nagich zdjęć | Ogłoszenia | 1 | |
Q | Wymiana nagich zdjęć | Ogłoszenia | 2 | |
P | pomorskie Wymiana nagich fotek | Ogłoszenia | 0 |