• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wysyłanie nagich zdjęć obcym facetom na forach erotycznych.

Przeszkadza wam taka przeszłość u kobiety?

• Przeszkadza, na stałe nie zwiąże się z taką kobietą

Votes: 4 16,0%
  • Przeszkadza, ale jeśli kobieta jest dla mnie atrakcyjna to jakoś bym to przełknął

Votes: 3 12,0%
  • Kompletnie mi to nie przeszkadza

Votes: 10 40,0%
  • Podnieca mnie taka przeszłość u kobiety

Votes: 8 32,0%

• Total voters
    25
Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Witam, zastanawiam się czy chcielibyście, aby wasza przyszła partnerka miała przeszłość związaną z wysyłaniem nagich zdjęć obcym facetom. Kobiety wrzucają tutaj zdjęcia na forum ogólnym jak i na privach. Nie sądzicie, że to już podchodzi pod ,,elektroniczne-kurestwo"? Co za różnica czy kobieta wysyła foty za darmo, czy za blika 10 zł? Ta co zarabia ma jakieś realne korzyści i może mieć ciężką sytuację finansową. Kobiety wysyłają tutaj nudesy, a później wracają do swoich obowiązków jak gdyby nigdy nic. Gdzie się podziała ta niewinność u kobiet? Fajne są takie suczki do zabawy, ale na stałe? Moim zdaniem lepiej się trzymać od takich z daleka. My faceci jesteśmy stworzeni do zdobywania i podrywania, więc nasze nudesy w żaden sposób nam nie zaszkodzą. Nie powinniśmy być niewinni jak niewiasty. Jestem ciekawy jaki jest wasz punkt widzenia na tę sprawę :).

To trochę tak jak z kobietami, które obciągają na pierwszej randce. Niby spoko, ale na żonę to wstyd brać.

Zrobiłem ankietę w tej sprawie.

Mężczyzna

Kornik95

Cichy Podglądacz
Właśnie ciekawe co na to ich przyszli partnerzy może ktoś jest w takiej relacji? Może więcej powiedzieć? Osobiście nie chciałbym odkryć takiej przeszłości mojej partnerki, lub co gorsza jeśliby to robiła będąc ze mną w związku... dobrze powiedziane elektroniczne kurestwo, swiat idzie do przodu to i postęp tej branży też...

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Tutaj takich kont nie brakuje..niestety. Często to idzie wychwycić po stylu rozmowy, albo zdjęciach jakie są wystawione
Prawda bo jak facet pisze a się poszywa to bardzo szybko idzie wychwycić. Kobiety piszą inaczej, nie wszystkie bo umiejętność pisania jest rzadkością, ale zdarza się czasem 🙂

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Witam, zastanawiam się czy chcielibyście, aby wasza przyszła partnerka miała przeszłość związaną z wysyłaniem nagich zdjęć obcym facetom. Kobiety wrzucają tutaj zdjęcia na forum ogólnym jak i na privach. Nie sądzicie, że to już podchodzi pod ,,elektroniczne-kurestwo"? Co za różnica czy kobieta wysyła foty za darmo, czy za blika 10 zł? Ta co zarabia ma jakieś realne korzyści i może mieć ciężką sytuację finansową. Kobiety wysyłają tutaj nudesy, a później wracają do swoich obowiązków jak gdyby nigdy nic. Gdzie się podziała ta niewinność u kobiet? Fajne są takie suczki do zabawy, ale na stałe? Moim zdaniem lepiej się trzymać od takich z daleka. My faceci jesteśmy stworzeni do zdobywania i podrywania, więc nasze nudesy w żaden sposób nam nie zaszkodzą. Nie powinniśmy być niewinni jak niewiasty. Jestem ciekawy jaki jest wasz punkt widzenia na tę sprawę :).

To trochę tak jak z kobietami, które obciągają na pierwszej randce. Niby spoko, ale na żonę to wstyd brać.

Zrobiłem ankietę w tej sprawie.
Nie zgadzam się.
Dlaczego facetom wolno rozsyłać nudesy gdzie popadnie, a kobietom tego odmawiasz?
Dla mnie to jakiś rodzaj seksualnej dyskryminacji. Do niczego dobrego to nie doprowadzi, bo w każdym człowieku rodzi się bunt do wolności.
Problem tkwi w kulturze i wychowaniu.
Bo niby kobiety mają być takie anielskie, grzeczne i kochane, a my możemy szaleć na lewo i prawo? Tak nie powinno być. To już chyba staromodne podejście.
Albo wszyscy stosujemy się do jakiś zasad albo nikt.
Musimy wreszcie zrozumieć, że kobiety mają prawo do ekspresji swojej seksualności tak smo jak my, faceci.

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Nie zgadzam się.
Dlaczego facetom wolno rozsyłać nudesy gdzie popadnie, a kobietom tego odmawiasz?
Dla mnie to jakiś rodzaj seksualnej dyskryminacji. Do niczego dobrego to nie doprowadzi, bo w każdym człowieku rodzi się bunt do wolności.
Problem tkwi w kulturze i wychowaniu.
Bo niby kobiety mają być takie anielskie, grzeczne i kochane, a my możemy szaleć na lewo i prawo? Tak nie powinno być. To już chyba staromodne podejście.
Albo wszyscy stosujemy się do jakiś zasad albo nikt.
Musimy wreszcie zrozumieć, że kobiety mają prawo do ekspresji swojej seksualności tak smo jak my, faceci.
Myślę że autor napisał temat w tym tonie lekko dla zaczepki.
To akurat prawda, że prawda że pewne grzechy nie powinny być wybaczanie jedynie jednej płci.
Ale chyba nadal tak jest że większość facetów widzi w swoich fantazjach rozpustne kobiety rozkładające ręce i nogi a w prywatnym życiu chcą matki Polki

Mężczyzna

Kornik95

Cichy Podglądacz
To akurat prawda, że prawda że pewne grzechy nie powinny być wybaczanie jedynie jednej płci.
Ale chyba nadal tak jest że większość facetów widzi w swoich fantazjach rozpustne kobiety rozkładające ręce i nogi a w prywatnym życiu chcą matki Polki
I nie widze w tym nic złego kobiety wciąż chcą, żeby to facet wiecej zarabiał i płacił za wszystko. Ma prawo oczekiwać więc czegoś w zamian chyba. Równości na świecie nie ma, faceci są w wielu sprawach również dyskryminowani i kobiety nie widzą w tym nic złego, więc czego się od nas oczekuje że będziemy się wszystkiemu poddawać i nie wymagać nic od kobiet?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
No raczej nie wyobrażam sobie wrzucać tu fotek, przez kilkanaście lat pobytu na forach erotycznych mój avatar jest jedyną moją fotką. Ale równocześnie nie mam problemu z tym, że kobiety wrzucają. To jest prywatna sprawa każdej z nas. U mnie nawet nie chodziło o tyle o faceta, bo nie szukałam tego jedynego, ale o pracę. Ja nigdzie nie ukrywam wśród znajomych, że jestem na forach erotycznych.
W rozmowach prywatnych też nie piszę do nikogo - siema, to moje cycki. Sama lubię być doceniana za to kim jestem i co mam do powiedzenia, a nie za to jak wyglądam. Jednak oczywiście zdarzało się coś wysłać, coś dostać. Nie ma w tym nic złego.

Z punktu widzenia kobiety powściągliwość jest dobrze widziana, nie ma to nic wspólnego z matką polką, a z tym, że Wy Panowie lubicie polować. Lepiej więc trochę pouciekać zanim się wywali kawę na ławę. Jak coś przychodzi za łatwo to też nie jest dobrze. To też działa w tych naszych damsko-męskich grach.

Przechodząc do omówionych tematów związkowych, nie planowałam, ale życia nie zaplanujesz. Bardzo doceniam, że mój facet nie rozlicza mnie z przeszłości, a jedynie z tego co się dzieje odkąd jesteśmy razem. Świadczy to o jego dojrzałości i jest to bardzo seksowne ;)

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Dokładnie. ....W prywatnym matki Polki....ale w łóżku żeby była "dziwką" 😁😉 Sami kur.. nie wiemy kogo chcemy, albo stawiamy sprzeczne wymagania.

Kobieta

Lenka85

Nowicjusz
Piękny wątek, obrazujący typowy slut-shaming. W dorosłym życiu taki mężczyzna (a wraz z nim jego partnerka) może cierpieć na syndrom świętej i ladacznicy.
Jak ktoś ciekawy, to polecam artykuł na ten temat: