• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wypalenie w relacjach damsko-męskich.

Mężczyzna

Samolub33

Cichy Podglądacz
Mam wrażenie "user96", ze czerpiesz satysfakcje z poniżania i dołowania samego siebie..... i wcale nie chcesz zmienić ani siebie ani swojego podejścia do życia.
Taka moja obserwacja po przeczytaniu tego wątku.

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Mam wrażenie "user96", ze czerpiesz satysfakcje z poniżania i dołowania samego siebie..... i wcale nie chcesz zmienić ani siebie ani swojego podejścia do życia.
Taka moja obserwacja po przeczytaniu tego wątku.
Sylwetki i wzrostu nie zmienię.Chudym jestem szczurem .

Mężczyzna

Samolub33

Cichy Podglądacz
Ech... Skoczkowie narciarscy też są "chuchrami", a jednak jakoś wielu z nich ma żony......
Po prostu eksponują swoje inne cechy, na które kobiety zwracają uwagę. I Ty też powinieneś.
Dość użalania.

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Masz 30 lat, jest to zajebisty wiek, nie byłeś w związku nie jesteś skalany dramami, kłótniami, pretensjami, zdradami, robieniem w chuja , możesz być w miłości, w relacji idealistą . 177 cm wzrostu stary jesteś normalnego wzrostu, kobiety przeważnie mają poniżej 170 to tylko ja mam takie szczęście do wysokich😂 Pokochaj siebie przede wszystkim, nie może dziewczyna na początku poczuć takiego braku pewności siebie . Ona Ci tego nie pokaże, a z rozwojem relacji dowiesz sie o jej kompleksach, co sie jej w sobie nie podoba. Skup się na podkreślaniu atutów i maskowaniu niedostatków
Lepiej mu nie odpowiadaj.Widac ze gosc jest trollem. Proboje prowokowac ludzi.