cycki to mało powiedziane... przez jednego napalonego oplułem monitor bo koleś zażyczył sobie specjalne zdjęcie ,,wiesz, widziałem twoje zdjęcie masz mega ogromnego kutasa, zrób coś dla mnie i wyślij mi fotkę z karteczką i napisem ... haha koleś chciał to wykorzystać, jako swój sprzęt do weryfikacji zdjęcia na portalach randkowych
Ja mam zawsze opory. Zazwyczaj wymieniam z pannami z erodate, tak "prywatnie" staram się unikać, nie wiadomo czy ta druga osoba nie jest mi znana. Prawdopodobieństwo maleńkie, ale pechowiec i i palec w dupie złamie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.