• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wykształcenie, inteligencja, elokwencja

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Nie jestem chyba w stanie nawiązać bliższej relacji z osobą, z którą nie łączy mnie podobne poczucie humoru, Bardzo działa na mnie na wstępie oczytanie rozpatrywanej osoby. Sam nie przeceniam roli książek w życiu. Nie czytaleś 11 książek rocznie? I tak ktoś inny pojdzie z tobą do łóżka xD durny snobizm pseudoelit, już widzę jak sobie jedna franca z drugą wyrywają z rąk kolejny tom Danielle Steele albo jakieś o wiele gorsze gówno (nie wiem nawet, czy Danielle pisze gówno, jak nie, to sorry), byle dobić do 10 i zakonczyc broszurką o gotowaniu dupy pawia.

Elokwencja? Nieraz kiedy odezwała się pierwszy raz na szkolnym/ uczelnianym forum interesująca mnie dziewczyna, moja pierwsza myśl zabrzmiała: A czy w sumie mogłabyś się zamknąć? Trochę śmieszysz, trochę tumanisz...
A potem latałem za tymi pannami jak nakręcony, miesiącami. Zrobiły wrażenie, nie szkodzi że z początku niemrawe.

Mężczyzna

topwestman

Nowicjusz
Bardzo działa na mnie na wstępie oczytanie rozpatrywanej osoby. Sam nie przeceniam roli książek w życiu.
Powiem tak. Mozna mieć przeczytanych 1000 powieści, które rozwiną sprawność językową, która niewątpliwie jest bardzo przydatna. Jednak mam taki przykład bliskiej osoby będącej lingwistycznie bardzo biegłej, ale u której brakuje czasami, a może nawet często spójnej logiki, do tego przewrażliwiona, a nawet pretensjonalna. W tym wypadku dla osoby żyjącej obok, te wszystkie przeczytane książki i nabyta sprawność językowa staje się przekleństwem. Bo niestety jest używana przeciwko mnie, niejednokrotnie z wykorzystaniem manipulacji.

Mimo tego kiedy nie ma konfliktu to dobrze spędza się ze sobą czas, nie ma nudy, pojawiają się różne tematy, itd. A kiedy występije konflikt wówczas masz przeciw sobie bombowca niekończących się argumentów, z którym nie wygrasz. Można było wygrać, ale to do czasu ślubu, po tej dacie wiele się zmienia. To tak ku przestrodze w sumie dla wszystkich.