• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wyjęcie faceta z małżeństwa

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
Jak tylko do seksu, to DZ jest bardzo łaskawe dla kobiet, nawet jak ma się wymagania z księżyca.
DZ???
Poza seksem to, żeby można było miło spędzić czas, żeby trochę imponował intelektualnie, żeby czasem zabrał na lody ..... Wymagania z Księżyca? Szukanie w sieci jest bez sensu, bo potem w realu zawsze się coś nie zgadza, i to coś zmienia kompletnie zbudowany obraz i to na z zasady negatywnie. Cały zainwestowany czas w nawiązanie relacji jest stracony.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
DZ???
Poza seksem to, żeby można było miło spędzić czas, żeby trochę imponował intelektualnie, żeby czasem zabrał na lody ..... Wymagania z Księżyca? Szukanie w sieci jest bez sensu, bo potem w realu zawsze się coś nie zgadza, i to coś zmienia kompletnie zbudowany obraz i to na z zasady negatywnie. Cały zainwestowany czas w nawiązanie relacji jest stracony.
Mam zupełnie inne doświadczenia. Bardzo ciekawe osoby da się znaleźć. Datezone.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Łatwo, a na pewno łatwiej niż mężczyźnie znaleźć kobietę do seksu. Wystarczy anons czy tinder lub forum o takiej tematyce jak to.
Na portalach, realne kobiety stanowią pewnie z 10% populacji. Na realnych imprezach skład hormonalny jest już bardziej wyrównany i szanse również.

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Ja bym odpuścił, bo takie transplanty zawsze mają potem słabe korzenie. Wiadomo, na początku działa efekt nowości, a potem ani się obejrzysz, a to Ty będziesz tą złą, z którą nie ma seksu.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
On: ~40
On i żona: standardowa nuda, brak sexu, brak dzieci, brak emocji
On i ja: Ogień, energia, dowcip, relacje przyjacielskie, bez sexu na razie
Decyzja: Iść na całość czy wykasować faceta z kontaktów.
Ale o co Ci chodzi? Czy chcesz go odbić, czy się z nim bzykać na boku?
Daj sobie spokój. Szukaj kogoś, w kogo warto zainwestować : czas, emocje, uczucia.
Ty naprawdę pomyślałaś, że facet ~40, z kredytem na karku, zostawi żonę z dzieciakami dla młodej dupki? Jeżeli "ogień i energia" to mogłabyś mieć z tego "fun", i panowie 40+ nie potępiają takich układów :cool:

Mężczyzna

JezusMaria

Cichy Podglądacz
Podobnych scenariuszy filmowcy napisali setki, nie ma jednego dobrego wyjścia, co nie zrobisz to możesz żałować, jak nie teraz to za kilka lat. Jest masa nieudanych związków czy to formalnych czy nie, więc czy próbujesz z singlem czy zajętym jak dla mnie bez różnicy, druga strona musi to zainteresowanie i tak odwzajemnić, to nigdy nie jest decyzja tylko jednej strony.