• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wyjęcie faceta z małżeństwa

Kobieta

Agata26

Cichy Podglądacz
On: ~40
On i żona: standardowa nuda, brak sexu, brak dzieci, brak emocji
On i ja: Ogień, energia, dowcip, relacje przyjacielskie, bez sexu na razie
Decyzja: Iść na całość czy wykasować faceta z kontaktów.

I jestem ciekawa Waszych opinii. Jakie są red flagi, żeby nie powtórzyć scenariusza Kazimierza Marcinkiewicza z poetką?
Czego byście nie napisali, to się nie obrażę, ale proszę bez wyzwisk i ocen.

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Powiem brutalnie: życie ma się jedno. Jak czujesz że będziesz miała z tego masę przyjemności, on jest świadom co robi i też tego chcę to "Why not?".

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Tyle że tutaj chyba nie chodzi od razu o jakieś śluby czy coś a po prostu przyjemne spędzanie czasu. Ja tak to zrozumiałem przynajmniej.

Kobieta

Agata26

Cichy Podglądacz
Wyjmowanie faceta z małżeństwa zawsze kończy się tym, że zastanawiamy się później czy ktoś inny nie wyjmie go z naszego związku, skoro on nie ma kręgosłupa moralnego. Z żoną pewnie też kiedyś był ogień, energia i dowcip.
Dzięki za głos rozsądku. Tego kwiatu jest światu.

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
On: ~40
On i żona: standardowa nuda, brak sexu, brak dzieci, brak emocji
On i ja: Ogień, energia, dowcip, relacje przyjacielskie, bez sexu na razie
Decyzja: Iść na całość czy wykasować faceta z kontaktów.
Ja byłbym ostrożny, bo:
1) czy nuda brak sexu i emocji to nie jest wytłumaczenie dla Ciebie tylko, takie usprawiedliwienie się. Znam kilka przypadków, gdzie wszystko było ok, facet chciał poruchać to kochance opowiadał jaka zona jest zła.
2) jak nie mają dzieci i jest zle to czemu wczesniej sie nie rozwiódł? ;)

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Dwojako. Jak chodzi o coś więcej jak romans to tak, jak zrobi się coś raz to nie ma żadnej gwarancji, że ten ktoś tego nie powtórzy,
Ja rozumiem w jeden sposób.
Ja byłbym ostrożny, bo:
1) czy nuda brak sexu i emocji to nie jest wytłumaczenie dla Ciebie tylko, takie usprawiedliwienie się. Znam kilka przypadków, gdzie wszystko było ok, facet chciał poruchać to kochance opowiadał jaka zona jest zła.
2) jak nie mają dzieci i jest zle to czemu wczesniej sie nie rozwiódł? ;)
Nawet tu jak się rozejrzy, to większość narzeka jak źle mają z żoną.
Po co się babrać w czymś takim, jeśli można mieć faceta bez bagażu.

Mężczyzna

Misfit

Seks Praktykant
Jak już napisałem w innym wątku, dla mnie są granice w przypadku takich dodatkowych znajomości, których się po prostu nie przekracza. Jako facet nie chciałbym być wyciągany i nie dałbym się wyciągnąć.
To może brzmieć fajnie w fantazji, dobrze wyglądać na filmie lub dobrze się czytać w opowiadaniu, ale na żywo raczej będzie krótką (lub trochę dłuższą) przyjemnością ze sporym kacem w rozrachunku

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
Ale o co Ci chodzi? Czy chcesz go odbić, czy się z nim bzykać na boku?

W pierwszym przypadku, to najprawdopodobniej zainwestujesz emocje, a on Cię w końcu wykasuje z kontaktów.

W drugim przypadku, to ja jestem w takim układzie. Chcę skończyć szkołę znaleźć dobrą pracę, i nie potrzebuję, żeby mi jakiś chłopak dupę zawracał, więc ten układ służy do bzykania.

Jak dla mnie jest jeszcze kilka dodatkowych plusów. Minusem jest ukrywanie się przed otoczeniem i wkurwienie rodziców, bo jak mieszkasz jeszcze z rodzicami, to się tego nie da ukryć, że znikasz na jedną-dwie noce w tygodniu i nie masz chłopaka. Będziesz musiała im powiedzieć.

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Zajęty dla mnie nigdy nie jest do wzięcia, w jakikolwiek sposób. Tyle dobrze, że Ci powiedział, zamiast to ukrywać.
To co mówi o żonie to można sobie wsadzić w srakę. Każda żona ZAWSZE jest zła, zaniedbana, nudna i nie daje lub seks jest bezdziejny. Co ma powiedzieć innego? Zdradzam bo jestem chujem?

Daj sobie spokój. Szukaj kogoś, w kogo warto zainwestować : czas, emocje, uczucia.
Dla samego seksu też znajdziesz spokojnie kogoś wolnego.
Ciekawe czy jego żona wie z jakim ścierwem wziela slub. Współczuję.

* to samo napisałabym w przypadku gdy mezczyzna pytałby o sens spotykania sie z mężatką.

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Łatwo, a na pewno łatwiej niż mężczyźnie znaleźć kobietę do seksu. Wystarczy anons czy tinder lub forum o takiej tematyce jak to.

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
Łatwo, a na pewno łatwiej niż mężczyźnie znaleźć kobietę do seksu. Wystarczy anons czy tinder lub forum o takiej tematyce jak to.
Tylko jak się nie ma żadnych oczekiwań od faceta, poza pałką.
A jeżeli takie się ma, to już jest trudno. Nawet może trudniej niż facetowi. Bo kobiety jednak chyba częściej mają jakieś oczekiwania od partnera, chociażby tylko do seksu.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Tylko jak się nie ma żadnych oczekiwań od faceta, poza pałką.
A jeżeli takie się ma, to już jest trudno. Nawet może trudniej niż facetowi. Bo kobiety jednak chyba częściej mają jakieś oczekiwania od partnera, chociażby tylko do seksu.
Jak tylko do seksu, to DZ jest bardzo łaskawe dla kobiet, nawet jak ma się wymagania z księżyca.

Dzięki za głos rozsądku. Tego kwiatu jest światu.
Widzę, że szybko dałaś się przekonać.

Mam dwie bliskie znajome, które sporo czasu wierzyły, że oni zostawią żony i później będzie bajka, razem odjadą na rumaku w stronę zachodzącego słońca. Wygląda na to, że ani jeden ani drugi nigdy na to się nie zdecydują, bo mija już kilka lat. Jedna na szczęście mądrzejsza od drugiej i zadecydowała, że da sobie z takimi spokój. Co będzie, zobaczymy.
Smutno się na to patrzy z boku. Ona bardzo mądra i ładna babka zakochana w czyimś facecie, a przez to niedostępna dla nadarzających się okazji na własne szczęście.