Gdy byłem w siódmej klasie WFu zaczęła uczyć piękna wuefistka , tuż po studiach , Pani Ania. Każda lekcja kończyła się przynajmniej jednym moim orgazmem , wystarczy że ćwicząc wypinała pupę , lub obcisły dres opinał się na cipce , ukazując to co ukryte. Często ćwicząc , szczególnie gdy leżałem na plecach , doskonale było widać moje podniecenie i stojący namiot Jako , że Pani Ania miała cudowne , drobne , dziewczęce piersi czasami chodziła bez stanika Czasem kiedy była ubrana w białą koszulkę , delikatnie prześwitywały duże , brązowe brodawki , czasem również twarde sutki Non stop spuszczałem się w majtki Wystarczyło drobne spojrzenie na jej cudowną pupę i prześliczną buzię A ona jeszcze wypinała się w każdą stronę podczas ćwiczeń Zacząłem też się po każdym WFie kąpać w szkolnej łaźni Jako , że to były ostatnie lekcje , moja kąpiel trwała mega długo. Zauważyłem , że Pani Ania zagląda pod prysznice , sprawdzić czy wszyscy już wyszli Uwielbiałem tak stać przed nią nagi , głaszcząc swoje mokre ciało , udając , że jej nie widzę Widziałem , że czasem mnie ukradkiem obserwowała Podobał jej się chyba nagi i mokry nastolatek , ze sterczącym kutaskiem Strasznie podniecało mnie bycie w jej zasięgu na golasa Myślę , że dobrze wiedziała jak jest i sprawiało jej to przyjemność Lubiła mnie podniecać i robiła to , bez łamania barier A ja niby nieświadomie pokazywałem jej jak mnie bardzo podnieca A tak naprawdę byłem jednym wielkim orgazmem Miliony fantazji erotycznych z Królową moich orgazmów