**miś**, ponieważ mówisz, że jesteś głąbem więc napiszę Ci listę w jaki sposób należy traktować kobiety. Może to przyda się tobie a może innym wolno myślącym (bez zbytniej obrazy bo odrobina może być
) samcom. Nawołuję również innych zwłaszcza panie do tego aby dopisywały swoje punkty (bez nabijania się bo niektórzy mogą się nie połapać który to żart a który jest na serio). Naucz się tego to może spłodzisz potomka z kobietą inteligentniejszą od Leppera.
1.Kobieta to człowiek mimo, że inaczej wygląda, więc należy ją traktować jak człowieka.
2.Kobiety mają uczucia które u wielu mężczyzn uległy częściowemu bądź całkowitemu zanikowi. Jeśli nie rozumiesz zachowania kobiety, ale podejrzewasz, że to nie twoja wina to nie interweniuj (może wyjaśni się to później)
3.Kobieta to nie żywa zabawka z sex shopu. Nie prubujesz jej "przetestować" zaraz po tym jak sprowadzisz ją do domu
4.Dziewczyna z którą jesteś ma być przede wszystkim twoją przyjaciułką (ważne! Nie z każdą przyjaciułką chodzi się do łóżka. Nie zapomnij o tym!!!) i partnerką a nie matką czy opiekunką.
5.Wiem, że to dziwne, ale dla kobiet mniejszą wartość ma to, że pomalujesz mieszkanie, położysz podłogę, wykąpiesz psa i wyprowadzisz dzieci niż to, że powiesz jej "kocham cię" (chodzi o "kocham cię" powiedziane tak poprostu, a nie jako podtekst do "no idźże wreszcie do sypialni kobieto bo mam na ciebie ochotę")
6. Drobne ale często dawane upominki mają większą siłe rażenia niż duży bukiet tylko na urodziny i imieniny
6a.Dowiedz się jakie są wszystkie ważne dla niej daty i na boga! nie zapominaj o nich!
7.Nie traktuj kobiety tak jakbyś chciał żeby ciebie traktowano. Mało która kobieta poczuje się usatysfakcjonowana kiedy będziesz jej codziennie serwował jajecznicę, szklankę piwa, telewizor i seks. (Spora liczba mężczyzn nie potrzebyje niczego więcej żeby komfortowo żyć)
8. Proszę, dziękuję, przepraszam to nie słowa używane przez dawno zaginioną cywilizację. One naprawdę nadal są w użyciu. Niewiarygodne!!!
9.Otwieranie drzwi przed kobietami to dobry pomysł
Powyższy poradnik napisałem trochę dla żartu co nie znaczy że punkty w nim zawarte mają tylko śmieszyć. Zapewne kiedyś(może jutro) dopisze parę punktów, o ile skleroza nie postanowi mnie nawiedzić.