Podobno ilość homoseksualistów rośnie. Oto jest jedna z odpowiedzi dlaczego. Coraz większa tolerancja sprawia, że nie muszą się czuć odżuceni, a w tym przypadku, aż przeciwnie (za wyjątkiem procesu). Dewiacje są pokazywane w czwartej (albo jak niektórzy mówią trzeciej) władzy, jaką jest telewizja. Stąd coraz większe zainteresowanie tą samą płcią i może dojść do katastrofy, choć to raczej jeszcze odległa przyszłość. Zawsze twierdziłem, że najgorsza telewizja to Polsat i właściwie tylko dlatego, że tam jest Bar. No ale skoro w TVN było miriam to mamy teraz tylko i wyłącznie najgorsze telewizje. Ta trzecia władza powinna myśleć o tym jak dużą możliwość manipulowania posiada i ustanowić "granice przyzwoitości". Niestety by zdobyć uwagę widza, telewizja nie cofnie się przed niczym. I w końcu będziemy mieć same wytwory MTV, EuroSportu, czy Polsatu. I wszyscy będą dewiantami.
Wg mnie realityshow nie były reżyserowane - to złe słowo. Nad uczestnikami tych programów siedzi rzesza psychologów i wszystkich im podobnych i manipulują uczestnikami tak żeby było ciekawie. Reżyserowane to za mocne słowo.
Wg mnie realityshow nie były reżyserowane - to złe słowo. Nad uczestnikami tych programów siedzi rzesza psychologów i wszystkich im podobnych i manipulują uczestnikami tak żeby było ciekawie. Reżyserowane to za mocne słowo.