• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wstyd za bycie dziewicą

Hajks3

Podrywacz
Tak strasznie się boję i chyba bym nie powiedziała na spotkaniu z chłopakiem że jestem dziewicą 😕...
U lekarza ginekologa nawet nie powiedziałam bo się bałam że przez odbyt będzie mnie badał 🫣
Wydaje mi się ze chłopak jak i ginekolog rozpoznają ze jesteś dziewica. Na marginesie to lubię rozdziewiczac i robię to na prawdę dobrze 😁

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Przemyślałam sobie wszystko na chłodno i porozmawiałam z chłopakiem. Wspólnie doszliśmy do wniosku, że najlepiej będzie się rozstać, bo oboje mamy inne temperamenty i nie pasujemy do siebie.
Wiesz, zapewne to była dojrzała decyzja. Skoro oboje do tego doszliście... Nic na siłę. Miłośc to nie kolej żelazna :)

Mężczyzna

Ciastek

Cichy Podglądacz
No tak badają dziewice
Niby babka która rozpisuje się tutaj od tygodni a nie mogła sprawdzić w internecie jak wygląda badanie ginekologiczne?. Masz jakieś problemy psychiczne żeby o tym pisać na all zamiast pogadac z jedną lub drugą osobą prywatnie ... Na zdrowy rozum takie osoby nie istnieją jak ty i to moje zdanie . Nie ma co tracić czasu na czytanie bzdur
. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia 😄

Kobieta

Hania20

Cichy Podglądacz
Przemyślałam sobie wszystko na chłodno i porozmawiałam z chłopakiem. Wspólnie doszliśmy do wniosku, że najlepiej będzie się rozstać, bo oboje mamy inne temperamenty i nie pasujemy do siebie.
Ciężko się to czyta, ale jak razem tak postanowiliście, to musi być dobra decyzja, trzymam kciuki 🤞