• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wstyd za bycie dziewicą

Kobieta

Karotka

Seks Praktykant
Tak strasznie się boję i chyba bym nie powiedziała na spotkaniu z chłopakiem że jestem dziewicą 😕...
U lekarza ginekologa nawet nie powiedziałam bo się bałam że przez odbyt będzie mnie badał 🫣

Mężczyzna

Madridista

Cichy Podglądacz
Tak strasznie się boję i chyba bym nie powiedziała na spotkaniu z chłopakiem że jestem dziewicą 😕...
U lekarza ginekologa nawet nie powiedziałam bo się bałam że przez odbyt będzie mnie badał 🫣
Przecież to żaden wstyd.. nie patrz na to co gadają w internecie czy na to, że będą się z Ciebie "śmiać" znajomi, że seksu jeszcze nie uprawiałaś. Nie warto sie tym przejmować. Dla mnie osobiście to dziwne jest podejście ludzi czy rówieśników do tego, że ktos jeszcze seksu nie uprawiał 😮. Czego to ma być wyznacznik?
Jeśli "to ten jedyny" I uważasz go za osobą odpowiedzialną, bliską sercu to myślę, ze to zrozumie bez problemu i nie będzie żadnych głupich komentarzy