• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wspolna kapiel w wannie?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Dokładnie wspólna kąpiel jest nieziemska.
I albo w miarę szybki seks pod prysznicem z namydlaniem się, albo długa wspólna kąpiel w wannie z pieszczeniem się o dotykaniem.

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Uwielbiam brać kąpiel wspólnie z żoną, wspólnie się namydlać i przy tym pieścić, a i golenie wzajemne też jest i jest to dużo przyjemniejsze niż ogarnianie tego samemu zarówno dla mnie jak i dla żony

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Co jakiś czas bierzemy po drineczku, nalewamy wody z jakimś fajnie pieniącym płynem i siedzimy 40 minut w wannie typowo dla relaksu. pieszczoty i seks w wannie odpada. Moja pani nie lubi gdy się ją dotyka podczas relaksującej kąpieli. Później w łóżku to już oczywiście inna sprawa.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Co jakiś czas bierzemy po drineczku, nalewamy wody z jakimś fajnie pieniącym płynem i siedzimy 40 minut w wannie typowo dla relaksu. pieszczoty i seks w wannie odpada. Moja pani nie lubi gdy się ją dotyka podczas relaksującej kąpieli. Później w łóżku to już oczywiście inna sprawa.
To wymień na inną panią 😜😂

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Po 23 latach? Bez sensu. Tym bardziej, że dzięki naszym seks weekendom mogę z nią robić mnóstwo różnych fajnych dla mnie żeczy( w domu oczywiście też). Na wyjazdach jak jest w pokoju duża wanna z bombelkami to oczywiście sprawa wygląda inaczej i są i pieszczoty i seks i oraz w pianie😀.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Po 23 latach? Bez sensu. Tym bardziej, że dzięki naszym seks weekendom mogę z nią robić mnóstwo różnych fajnych dla mnie żeczy( w domu oczywiście też). Na wyjazdach jak jest w pokoju duża wanna z bombelkami to oczywiście sprawa wygląda inaczej i są i pieszczoty i seks i oraz w pianie😀.
"rzeczy", "bąbelkami". Faktycznie. Gdzie są ludzie, którzy czytają i kumają ....

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
A ja myślałem, że to forum erotyczne a okazuje się że jednak nie. To forum polonistyczne? istotna jest treść a ortografię zostaw. Zawsze miałem z nią problem, no i co z tego.