• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wpływ prezerwatywy na orgazm kobiety.

Seba4444

Cichy Podglądacz
Czytałem o prezerwatywach z wypustkami, prążkami... Drogie Panie! Moje pytanie brzmi, czy to serio sprawia Wam większą przyjemność? :) Czy ktoś już to stosował?

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Moja żona ogólnie nie lubi prezerwatyw, nawet jej bardziej przeszkadzają niż mnie. O kupowania z wypustkami nie chciała słyszeć.

rozzz

Seks Praktykant
Zdecydowanie przyjemniej jest bez prezerwatywy. Moja kobieta twierdzi, ze bez gumki odczuwa największą przyjemność. W dodatku stosowaliśmy różne prezerwatywy z wypustkami ale u nas nie zdały rezultatu. Nie było dla niej ważne czy gumka jest z wypustkami czy nie Wrażenia były takie same.

Anulka21

Cichy Podglądacz
Zdecydowanie bez gumki. Ale.... kiedyś próbowaliśmy gumki ze środkiem chłodzącym. Było bardzo ok. Tak, samo jak prezerwatywa z wypustkami lub nakładka na penisa. Ale jeśli miałabym wybierać to bez gumy.

tatarzyn

Nowicjusz
No ale tutaj nie chodzi jedynie o wrażenia kobiety. Sam również chętnie bym uprawiał seks bez gumki ale obecnie nie jest to u mnie takie możliwe z uwagi na to, że szybko kończę. W gumce, która ma płyn przedłużający stosunek jest ok ale jak zrezygnuję z takiej gumki to jestem w stanie skończyć w ciągu kilku minut.

rozzz

Seks Praktykant
Prezerwatywa nie jest jedynym rozwiazaniem w przypadku problemów z przedwczesnym wytryskiem. Zapraszam do działu o przedwczesnym wytrysku i będziesz w stanie poczytać sobie tam o wielu innych sposobach. Bo jest wiele innych i moim zdaniem lepszych. Najlepsze działanie daje moim zdaniem seria orgasm control. Na poczatek możesz wypróbować sobie chusteczki orgasm control bo są niedrogie, potem jesli się to u Ciebie sprawdzi to możesz sobie kupić spray.

ona1969

Podrywacz
Nie widzę dużej różnicy, minimalna. Ale świadomość też działa na plus (wypustki, czyli będą lepsze doznania 😉)