• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

wow

Status
Zamknięty.

Snaker

Seks Praktykant
ruth napisał:
Popieram Snaker, ruch sie zrobił :))
jak w W-wie w godzinach szczytu...
a tak serio jest wiecej postów... bo nawet ja już nie nadążam z czytaniem wszystkiego...
a poza tym mamy już 1143 użytkowników...

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Szczerze mówiąc wydaje mi się, że jeszcze parę m-cy i to forum może umrzeć śmiercią naturalną. Istnieje już tyle postów na tak rozległe tematy, że wydaje mi się, że za niedługo jedyną żywotność przejawiać będą osoby piszące topicki z powtarzającymi się pytaniami lub piszące do np. off topic

poison-flower

Seks Praktykant
nie jeden tak pisał, a jeszcze stoimy na serwerze, czy jak to... to się nazywa :D

a w mojej maleńkiej mieścince dziś koncert Ich Troje. cóż za katusze, pełno samochodów po bokach ulic jak na przysiędze, ludzie pozjeżdzali się ze wszystkich wiosek i wioseczek do okoła, wszedzie puszki po piwach, jednorazowe kubeczki i pijane tłumy.
Żyć, nie umierać :?

Manveru

Podrywacz
Poprawka - warunki wokalne ma, ale źle je wykorzyskuje. Bo zamiast rocka gra disco.

I on nie zbił "trochę kasy" - 6mln rocznego dochodu w dwa tysiące-którymś roku to IMO nie byle co.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry