• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

World of warcraft

WOW to najlepsza gra na pc kto popiera a kto nie

• Spotkałem/am sie z ta gra lecz nie grałam/em

Votes: 0 0,0%
  • grałem i uwazam ze jest fajna

• grałem i uwazam ze jest znośna

• grałem i uwaĹźam ze jest najepsza gra na pc :)

• Total voters
    11
Status
Zamknięty.

Blancik87

Seks Praktykant
Witam wszystkich mam pytanie do użytkowiników forum :)

Słyszał ktoś coś o tej grze :>

Ja pierwszy raz spotkałam sie z nią jakies 3,5 miesiaca temu kiedy kupiłam ją...

Może ktoś grał w tą gre lub gra? Ja osobiście ją uwielbiam jest to najlepsza internetowa gierka jaką wydano ale z każda łattka i paczem staje sie coraz mniej grywalna bo komputer musis byc coraz lepszy :)

Chciałam zjednoczyć tutaj wszystkich fanów jak takowi są :)

Wyrażajcie swoje opinie i pytania :) Ja mam tam 5 postaci huntera na 47lvl druida na 24 lvl i prista i rogue :)

może niektórzy z was uznają to za dziecine ale uwiezcie raz zagracie to sie zakochacie spotykam sie tam z ludzmi majacymi nawet czasami rodziny dzieci meżów kobiety 28 letnie :) ale i oczywiscie 12latków :)

może głupi temat na debate ale.. cos na tym forum nie bardzo cokolwiek sie rozwija wiec do dzieła :p odpowiadajcie :)

Blancik87

Seks Praktykant
widze ze na tym forum nie mam naniaków WOW'a :p ale raczej anszczeście bo jak ktos raz zagra to juz zawsze ta gra cgodzi mu po głowie :) jak ktos dojdzie do 30 lvl to znaczy ze juz nigdy nie zapomni tej gry :) :lol:

Blancik87

Seks Praktykant
:) teraz zbieram kase na abonament do gry bo nuuudzi mi sie bez niej :p kiedys byłam oburzona ze jeszcze trzeba abonament płacic ale... haha teraz juz nie mam im niczego za złe bo gra spełniło moje najśmielsze oczekiwania :)

!!!!!!P O L E C A M!!!!!!!

komornik2

Seks Praktykant
na abonament mnie nie stac i gdybym mial pieniadze pewnie byloby mi zal wydawac ich :lol:

co za frajda isc na Onyxie w 76 jak mozna w 4 :lol: 8)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry