jacy faceci wam sie najbardziej podobają?? wolicie bardziej owłosionych czy golutkich jak arbuz?? to nie jest żadne kryterium wyboru aczkolwiek wole tych z futerkiem.. mozna pyszczek słodko wtulić
ja tez lubie takich puchatych tylko bez przesady... bo wlosy na plecach i na bicepsach to juz przegięcie i nie wiem jak wy ale dla mnie malutki meszek na pupci tez jest wskazany
a fee;-))) nie cierpie owłosionych facetów. Tzn futerko oczywiście w okolicach intymnych no i troche nogi, Ale żeeby klatka piersiowa, czy plecy, o nie.
Ja sama nie wiem i tacy i tacy sa fajni chociaz bardziej podobaja mi sie chlopcy bez wlosow a i zeby wlosy lonowe byly przystrzyzone a nie taki busz ;-) lepiej wyglada opalona gladka klata niz owlosiona chociaz wszystko zalezy od faceta :wink: ale wlosy na nogach i pupie jak najbardziej
oj.. ja lubię męskich... mężczyzn.. ale bez przesady! żadnego niedźwiedzia nie chcę
a tak szczerze mówiac... to kocha się kogoś nie za włosy na klasie tylko za całokształt. I się potem wszystko akceptuje.. tak jak ja to zrobiłam. I nic mi teraz nie przeszkadza, choćby włosy spod pachy tarzały mu sie po ziemi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.