• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wolicie owłosionych czy ogolonych facetów?

Status
Zamknięty.

rose

Biegły Uwodziciel
jacy faceci wam sie najbardziej podobają?? wolicie bardziej owłosionych czy golutkich jak arbuz?? :D to nie jest żadne kryterium wyboru aczkolwiek wole tych z futerkiem.. mozna pyszczek słodko wtulić :D

gonia

Erotoman
zalezy gdzie to owłosienie ;)
ale nie lubie takich hmmm za bardzo owlosionych no ale tez mi to tak bardzo nie preszkadza :wink:

donna

Cichy Podglądacz
ja tez lubie takich puchatych :) tylko bez przesady... bo wlosy na plecach i na bicepsach to juz przegięcie :p i nie wiem jak wy ale dla mnie malutki meszek na pupci tez jest wskazany :)

Ida

Cichy Podglądacz
a fee;-))) nie cierpie owłosionych facetów. Tzn futerko oczywiście w okolicach intymnych no i troche nogi, Ale żeeby klatka piersiowa, czy plecy, o nie.

madzia

Podrywacz
Ja sama nie wiem i tacy i tacy sa fajni :) chociaz bardziej podobaja mi sie chlopcy bez wlosow a i zeby wlosy lonowe byly przystrzyzone a nie taki busz ;-) lepiej wyglada opalona gladka klata niz owlosiona chociaz wszystko zalezy od faceta :wink: ale wlosy na nogach i pupie jak najbardziej :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
oj.. ja lubię męskich... mężczyzn.. ale bez przesady! żadnego niedźwiedzia nie chcę:p

a tak szczerze mówiac... to kocha się kogoś nie za włosy na klasie tylko za całokształt. I się potem wszystko akceptuje.. tak jak ja to zrobiłam. I nic mi teraz nie przeszkadza, choćby włosy spod pachy tarzały mu sie po ziemi :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry