• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Witam! Mój pierwszy post, mam uzasadniony kompleks - proszę o ocenę panie i panów.

Konik121

Erotoman
Byłaś z tym u lekarza? Taka dysproporcja może świadczyć o poważnej chorobie.

- - - Zaktualizowano - - -

Jeśli chodzi o efekt wizualny to wszystko możesz poprawić, tym bym się nie martwił. Radził bym w pierwszej kolejności pójść do lekarza i się zbadać.

Latika

Biegły Uwodziciel
Moja koleżanka ma piersi w różnicy dwóch rozmiarów od siebie, z tym że jest to bardzo duży biust więc nie rzuca się to jakoś bardzo w oczy.

Ja mam słabość do tego, co odbiega od standardu. Przy atrakcyjnej figurze, ładnej cerze, niebanalnej twarzy a tak sobie wyobraziłam niewidoczną część zdjęcia, tak nietypowy w pełni naturalny wygląd biustu widzę jako pociągający; jest w nim coś perwersyjnego.

Mejts

Nowicjusz
Ja mam słabość do tego, co odbiega od standardu. Przy atrakcyjnej figurze, ładnej cerze, niebanalnej twarzy a tak sobie wyobraziłam niewidoczną część zdjęcia, tak nietypowy w pełni naturalny wygląd biustu widzę jako pociągający; jest w nim coś perwersyjnego.

Wyjelas mi to z ust ;)