• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wirtualny romans dla kobiety

Mężczyzna

Manipulator

Cichy Podglądacz
Cześć,

Łukasz 30 lat,

Jestem żonaty, jednak niezaspokojony seksualnie
Mam wiele fantazji, które po szczerej rozmowie nie mogę zrealizować z partnerką z powodu wysokiego libido

Szukam kobiety, która ma podobną sytuację, lub zwyczajnie lubi uwodzić mężatych czerpiąc z tego satysfakcję

Bez preferencji, zdjęć, ponieważ uważam to za pierwszy krok do zdrady, zobaczymy co przyniesie przyszłość...

Proszę pisać na priv.

Miłego

Mężczyzna

Manipulator

Cichy Podglądacz
To napisz priv opowiem więcej

Jednak w bezpośredniej odpowiedzi, owszem, to jest pierwszy krok

Jednak coraz bardziej utwierdzam się w tym, że może to być i drugi krok, bo za pierwszy uważam, że w domu coś nie gra, a kiedy po kilkukrotnym podejmowanym temacie nic się nie zmienia, doszedłem tu do forum

Innymi słowy, człowiek najedzony w domu, nie szuka jedzenia na mieście

Zdrada jest dla słabych, wiem o tym, jednak każdy ma swoje granice wytrzymałości i priorytety

Kobieta

LaVolpe

Nowicjusz
Nie mi oceniać, a moralizować to już zdecydowanie nie, po prostu to ciekawe gdzie zaczyna się zdrada dla jednego, a gdzie dla drugiego.

Mężczyzna

Manipulator

Cichy Podglądacz
Zdrada to przede wszystkim tajemnice przed kimś, czy to pisanie, fanrazjowanie, nawet rzekłbym nie szczerość wobec partnera, zwyczajnie.

Przez ostatni rok robiłem dużo rzeczy, o których sam siebie bym nie posadził jakiś czas temu

Mężczyzna

Pit87

Nowicjusz
Bardzo często zdrada jest odbierana inaczej przez kobietę i mężczyznę.

Dla mnie zdrada to fizyczne spotkanie się z inną osobą. Tym bardziej zdradą było by kontakt fizyczny. (od pocałunku po seks).

Dla mojej żony zdrada to utrzymywanie bliższego kontaktu z inną osobą. Zwłaszcza jeśli dzieliło by się z tą osobą intymne myśli, czy fantazje.
Nawet stwierdziła, że coś takiego jest gorsze niż jednorazowy seks z dziwką.
Gdzie dla mnie taki przypadkowy seks oznaczałby koniec związku.