więc musiałbym Ciebie jeszcze bardziej rozpalić odrzucając na bok satynową pościel.
Powolnym ruchem przykładam dłoń na policzek, muskając kciukiem wolną wargę...
Pełna upojenia zamykasz oczy czując palce muskające łechtaczkę.
nie mogę oprzeć się, aby wreszcie poczuć Twoje krocze...
Powoli ściągam bieliznę i robię coś, czego nie spodziewasz się - wsuwam dwa palce i energicznie poruszam... jeszcze szybciej i szybciej, aż...
Mój oddech pomału wraca do normy....
patrzę się na Ciebie i jeszcze bardziej pragnę Twego dotyku...
czuję jak twoje palce głaszczą moje uda jest to tak delikatny dotyk jak muśnięcie piórka...
Czuję delikatny powiew zimna na łechtaczce co wzmaga jeszcze bardziej moje zmysły i na skórze pojawia się gęsia skórka...
wszystkimi zmysłami pragnę Twego dotyku...
Czujesz ciepło moich ust przyciśniętych do krocza.
Z każdym kolejnym pchnięciem, naciskam coraz bardziej...
Pełne morze ekstazy... a to dopiero początek
Rozchylam bardziej uda, wsuwając język głębiej i głębiej... w szaleńczym tempie pożerając Twoje krocze
Nie mam zamiaru przestawać... chcę usłyszeć, jak głośno krzyczysz i dochodzi w moich ustach...
Jeszcze szybciej i mocniej dociskam... zaciskam palce na tyłeczku mocno drapiąc, aż wreszcie wyliżę ciepłą fale rozkoszy
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.