• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Większy biust

Status
Zamknięty.

Jing

Seks Praktykant
Moja dziewczyna od pewnego czasu zobaczyła że jej biust się troszeczkę powiększył.Mój kolega zauważył to samo u swojej partnerki. A ja razem z nim zobaczyliśmy ze dzieje się to chyba od tego że często pieścimy rękoma kobiece piersi. Czy to możliwe że od masażu lekkiego ugniatania itd biust jest w stanie się powiększyć????? :wink:

m2m5

Cichy Podglądacz
U mnie to jest tak że biust powiększa mi się od jakiegoś 0,5 roku ( mam 20 lat ,wiec okres dojrzewania mam juz za sobą ) i z jednej strony jest to spowodowane (tak przypuszczam) tym że troszkę ostatnio przytyłam, ogólny wzrost masy powoduje że puchnę tu i tam :eek: a poza tym biorę tabletki i to pewnie też ma wpływ. A co do masażów jakie funduje mi mój partner to może rzeczywiście też coś w tym jest... :D

grze

Seks Praktykant
Mialem na mysli ze ogolem biorac tabletki moze sie powiekszyc biust.A co do masazu to powiem ze osobiscie tez zauwazylem to u partnerki :D

rose

Biegły Uwodziciel
biustu nie można powiększyć poprzez masaże czy ćwiczenia fizyczne bo to nie są mięśnie tylko tkanka tłuszczowa z gruczołową.. można wyćwiczyć mięsnie klatki piersiowej przez co biust nie oklapnie na starosć.. a powiekasza sie gdy tyjemy. czasami przed miesiączką wydaje sie ze jest większy ale tylko czasowo bo jest to wynikiem zatrzymania wody w organiźmie :!:

donna

Cichy Podglądacz
biust moze sie takze powiekszac przed okresem nie tylko ze wzgledu na to ze w organizmie zatrzymywana jest woda ale takze z tego powodu ze przed okresem mamy do czynienia z tzw "burzą hormonów" co powoduje "puchniecie" piersi. Stają sie one twardsze i nawet bolesne (jak juz boli to jest to juz twz. mastopatia a tym musi juz zając sie lekarz chyba ze nie boli az tak bardzo). Prawie zawsze powiększa sie wtedy biust :)

gonia

Erotoman
hmm czy od piszczenia to nie iwem ale moze jest w okresie dojrzewania przeciez nie jest powieidzane ze po 18 roku juz przestanie rosnac roznie to bywa :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry