Czy macie jakieś fajne miejsca gdzie się masturbujecie ? Moim najbardziej oryginalnym miejscem był chyba autobus, jechałam na wieś do babci, miałam krótką luźną spódniczkę ...
Pociąg relacji Warszawa - Kraków (nie byłam sama w przedziale), plaża w Jastrzębiej Górze - opalając plecy z ręką w majtkach, kawiarnia w centrum Wrocławia, przebieralnia w butiku, przerwa lekcyjna - w klasie (jestem nauczycielką), taras w moim domu, gdy słoneczko praży - to już regularnie.
Ja jak myślę o swojej Pani to wszędzie, w lesie, w psiej budzie , w kiblu. Ta kobieta tak mnie jara , że na środku pustej drogi w środku lasy mam chcicę. No co? Nic na to nie poradzę.
owszem, mało oryginalne, ale jak juz to robie, to raczej preferuje zacisze domowe, bo można to zrobic spokojnie, bez pospiechu. oryginalne miejscówki raczej wiażą się z jakims ryzykiem że ktoś nas nakryje, więc się to robi w pospiechu, byle jak - z oczywistym skutkiem dla odczuć.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.