• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasze doświadczenia

E

energetyczny

Guest
Czy macie jakieś sprośne doświadczenia z zakonnicami ? Jak myślicie czy one po tamtej stronie korzystają z zabawek? Sypiają ze sobą razem? Wiem ktoś powie ze normalka itd Jednak myślę ze to ciekawe pytanie a jako społeczność możemy uzbierać dużo wiedzy.

Mężczyzna

japo40

Nowicjusz
Pewna zakonnica wracała do klasztoru na piechotę a że zostało jej jeszcze sporo do przejścia postanowiła złapać stopa. Po chwili zakonnica siedziała w bardzo luksusowym samochodzie prowadzonym przez młodą i piękne blondynkę.

Zakonnica po chwili milczenia powiedziała do kobiety:

- piękny samochód, musiał kosztować fortunę?
- To prezent od mojego męża - odpowiedziała młoda kobieta.
- Czy te wszystkie pierścionki, bransoletki i kolczyki które nosisz są ze złota i kamieni szlachetnych? - zadała kolejne pytanie zakonnica.
- Ależ oczywiście, to prezent od mojego kochanka .
- Ach, jeszcze te perfumy.... Wspaniały zapach... - zwróciła uwagę zakonnica
- To najdroższe perfumy na świecie, prezent od mojego drugiego kochanka - powiedziała z uśmiechem kobieta.

W tej chwili auto zatrzymało się przed bramą klasztoru i zakonnica podziękowała za podwiezienie i kobiety się pożegnały.

Nastał wieczór. W ciszy rozległo się pukanie w okno i dało się słyszeć męski głos:

- Siostro Leokado?, Siostro Leokadio... - to ja, brat Andrzej, niech mnie siostra w puści.
- Te czekoladki to może sobie Brat w dupę wsadzić - odezwała się zakonnica.

E

energetyczny

Guest
Zakonnica przychodzi do kasyna. Pewien mężczyzna ma stawiać na dowolną liczbę. Zakonnica się wtrąca i mówi:
- Ja bym stawiała na dwójkę.
- A skąd pani wie? - pyta gracz.
- Bóg mi powiedział. - odpowiada zakonnica składając ręce i patrząc w górę.
Na to wszyscy stawiają na dwójkę. Gracz rzuca i wychodzi piątka. Wszyscy patrzą na zakonnice, a ona machając palcem ku górze z uśmiechem mówi:
- Aj ty,ty!

Mężczyzna

japo40

Nowicjusz
W pewnym Zakonie Siostra Przełożona zebrała wszystkie zakonnice w jadalni i oznajmiła:

- Dziś rano w naszym ogrodzie znaleziona została prezerwatywa!

Na co wszystkie z przerażeniem zawołały
- O Boże !, o nie!
- Jak to możliwe?
- To okropne!

A jedna siostra po cichu:
- hi hi hi hi...

Przełożona kontynuowała:

- ale to nie koniec. Ta prezerwatywa była zużyta!

Na co wszystkie z oburzeniem:
- O Boże!
- To straszne!
- Taki wstyd!

I tylko jedna z nich, ta sama co wcześniej:

- hi hi hi hi....

Przełożona jednak z dumą orzekła na koniec:

- Pan czuwa! Okazało się że prezerwatywa była pęknięta !

Na co wszystkie Siostry razem:

- hi hi hi hi....

A jedna z przerażeniem w głosie zawołała:

- O Boże!, To straszne...