• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasze doświadczenia

Mężczyzna

energetyczny

Podrywacz
Czy macie jakieś sprośne doświadczenia z zakonnicami ? Jak myślicie czy one po tamtej stronie korzystają z zabawek? Sypiają ze sobą razem? Wiem ktoś powie ze normalka itd Jednak myślę ze to ciekawe pytanie a jako społeczność możemy uzbierać dużo wiedzy.

Mężczyzna

japo40

Nowicjusz
Pewna zakonnica wracała do klasztoru na piechotę a że zostało jej jeszcze sporo do przejścia postanowiła złapać stopa. Po chwili zakonnica siedziała w bardzo luksusowym samochodzie prowadzonym przez młodą i piękne blondynkę.

Zakonnica po chwili milczenia powiedziała do kobiety:

- piękny samochód, musiał kosztować fortunę?
- To prezent od mojego męża - odpowiedziała młoda kobieta.
- Czy te wszystkie pierścionki, bransoletki i kolczyki które nosisz są ze złota i kamieni szlachetnych? - zadała kolejne pytanie zakonnica.
- Ależ oczywiście, to prezent od mojego kochanka .
- Ach, jeszcze te perfumy.... Wspaniały zapach... - zwróciła uwagę zakonnica
- To najdroższe perfumy na świecie, prezent od mojego drugiego kochanka - powiedziała z uśmiechem kobieta.

W tej chwili auto zatrzymało się przed bramą klasztoru i zakonnica podziękowała za podwiezienie i kobiety się pożegnały.

Nastał wieczór. W ciszy rozległo się pukanie w okno i dało się słyszeć męski głos:

- Siostro Leokado?, Siostro Leokadio... - to ja, brat Andrzej, niech mnie siostra w puści.
- Te czekoladki to może sobie Brat w dupę wsadzić - odezwała się zakonnica.

Mężczyzna

energetyczny

Podrywacz
Zakonnica przychodzi do kasyna. Pewien mężczyzna ma stawiać na dowolną liczbę. Zakonnica się wtrąca i mówi:
- Ja bym stawiała na dwójkę.
- A skąd pani wie? - pyta gracz.
- Bóg mi powiedział. - odpowiada zakonnica składając ręce i patrząc w górę.
Na to wszyscy stawiają na dwójkę. Gracz rzuca i wychodzi piątka. Wszyscy patrzą na zakonnice, a ona machając palcem ku górze z uśmiechem mówi:
- Aj ty,ty!

Mężczyzna

japo40

Nowicjusz
W pewnym Zakonie Siostra Przełożona zebrała wszystkie zakonnice w jadalni i oznajmiła:

- Dziś rano w naszym ogrodzie znaleziona została prezerwatywa!

Na co wszystkie z przerażeniem zawołały
- O Boże !, o nie!
- Jak to możliwe?
- To okropne!

A jedna siostra po cichu:
- hi hi hi hi...

Przełożona kontynuowała:

- ale to nie koniec. Ta prezerwatywa była zużyta!

Na co wszystkie z oburzeniem:
- O Boże!
- To straszne!
- Taki wstyd!

I tylko jedna z nich, ta sama co wcześniej:

- hi hi hi hi....

Przełożona jednak z dumą orzekła na koniec:

- Pan czuwa! Okazało się że prezerwatywa była pęknięta !

Na co wszystkie Siostry razem:

- hi hi hi hi....

A jedna z przerażeniem w głosie zawołała:

- O Boże!, To straszne...