ale na forum mamy madrych chłopaczkow
co do Twoich pytan.... od ilu lat hmm powinno sie isc wtedy keidy dziewczyna dostanie pierwszej miesiaczki przewaznie nie chodzabo po co?
jesli uwazasz swoj wiek za odpowiedni na branie pigułek ze jestes gotowa to po prostu idziesz (sama) i mowisz ze chcesz ona Ci zrobi badania dobierze odpowiednie dla Ciebie spyta cie o przedzial cenowy ...tabletki sa juz od 3-50zł ja mam w granicach 30
Co do recepty nie zgodze sie z kolega recepta jest wazna hmm na pewno dłuzej poniewaz ja dostaje recepte na 3 opakowania i jak ide wykupic tabletki to wykupuje jedna na miesiac a recepta sobie lezy
Badania kontrolne czyli cytologie i jakies tam badania krwi nie wiem jak one sie nazywaja przewaznie robi sie raz na rok przynajmniej zaleca sie robienie raz na rok... po oc chcesz przedluzac recepte?
po prostu wykupujesz tyle ile mozesz reszte jak bedziesz miala kase
do lekarza po badaniach chodzisz srednio raz na 3 miesiace po kolejna recepte wizyta trwa 5 minut
chyba ze masz jakies problemy typu nadzerka albo cos podobnego to juz czesciej..
ted hormony mozna rowniez w młodym wieku przepisac bo przeciez tabletki nie sa tylko przeciwko ciazy ale takze maja inne działanie moja kolezanka poszla nie chciala a dostała takowe tabletki