Myślałem że to ja zbyt wcześnie zacząłem, ale tu widzę że są i lepsze masturbowe masterki niż ja

I mnie pierwszy raz był jakoś pomiędzy 10 a 11 rokiem, zupełnie nieświadomie rozebrałem się do naga (nie wiem co mną kierowało, bo nie miałem dostępu do internetu, jedynie co to kilka memów popularnych wtedy, gdzie max co było widać, to paski od stringów wystające nad spodnie), zasiadłem przed komputerem i tak miętoliłem ptaka, aż nagle poczułem że zaraz się zsikam

całe szczęście byłem wtedy sam w domu i tak nago z dyndającym dzwonkiem pobiegłem do toalety, tam stojąc nad kiblem, chcę sikać a tu klops, nic nie leci, mokry siurek tylko, przestraszony ubrałem się i tak nieświadomie co to się stanęło, nie dotykałem go trochę czasu, aż przyszedł dzień że mama założyła Neostradę, trafiłem na jakąś stronkę (pamiętam jak dziś nazwę SEXPLANETA)

no i tak napatrzony na cycki i cipki, zacząłem masturbację cykliczną, cwany żeby nikt się nie dowiedział, zgrywałem co lepsze fotki na dyskietki i chowałem w książki, 3-4zdj wchodziły na jedną hahah
A gdy nadszedł czas gimnazjum, level wyżej wskoczyłem, TwójWeekend, Wamper z CD na którym były 3 trailery z opisem scenariusza w skrócie, a hardcore to w ogóle był jak seksualny rekord świata w urywkach oglądałem, kosmos, ludzi pełno i każdy się rucha