• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasza pierwsza masturbacja i pierwszy orgazm

Mężczyzna

pawelix

Biegły Uwodziciel
myślę, że robiłam to w pełni świadomie. Wiedziałam co to orgazm, choć nie od razu wiedziałam jak go osiągnąć, ale za którymś razem się udało
To jeśli można wiedzieć ile masz lat? Bo ja w wieku 8-9lat nawet nie myślałem o takich rzeczach. Tylko że w tych latach nie było internetu 🤭😁

Mężczyzna

mlodzieniec13

Cichy Podglądacz
W wieku 6-7 lat jak wspinałem się na drzewo oplatając nogi wokół pnia zauważyłem że zrobiło mi się jakoś przyjemnie na dole - pień w jakiś sposób uciskał mi na penisa i było to przyjemne uczucie. Od tamtego momentu powtarzałem to kiedy tylko mogłem z czasem rozbierając się do naga i wchodząc na drzewo z fiutem na wierzchu żeby pień jak najbardziej go uciskał. Trochę się obawiałem żeby nikt z dorosłych mnie nie nakrył bo nie miałbym wytłumaczenia. W szkole jak graliśmy w jakieś gry na zewnątrz to gdy odpadałem to od razu leciałem na trzepak i ściskałem go między udami tak że byłem w stanie tak wisieć i tak wisiałem krótką chwilę aż miałem orgazm, nawet kilka razy podczas jednej gry / lekcji. Jednego razu po takich zabawach na drzewie chyba coś sobie nadwyrężyłem bo wieczorem nie mogłem sikać przez ogromny ból - załatwiałem się wtedy jeszcze na nocniku, pojechaliśmy z rodzicami na sor i bardzo się wstydziłem, myślałem że lekarz będzie wiedział czemu boli mnie siusiak i co sobie robię. Od tamtych wydarzeń minęło kilka lat (2-4) jak koledzy powiedzieli mi o czymś takim jak walenie konia i że trzeba skórką poruszać - spróbowałem i z początku nie czułem żadnej przyjemności więc myślałem że mnie okłamują, ale po chwili zaczął czuć cos podobnego jak na drzewie i od tamtej pory regularnie wale konia

Mężczyzna

Brajan1232

Cichy Podglądacz
Ja pierwsze dwa lata nie umiałem się standardowo masturbować (tzn. ręka i penis)
Wchodziłem do wanny pełnej wody, demontowalem słuchawkę prysznica i mocnym strumieniem z węża pod wodą kasowałem sobie spod żołędzia. Problem był przy wytrysku bo cały byłem w spermie 😉

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
Mnie to akurat nie dziwi. Popraw mnie @Dolores jeśli się mylę, ale wydaje mi się że dziewczyny zwyczajnie później od chłopaków zaczynają myśleć o seksie i ogólnie o erotyce. Nawet nie tyle wydaje mi się, ale przypadki jakimi się zetknąłem, to potwierdzają.

O ile przeciętny 15-16-latek to by chętnie już bzykał, to wiele dziewczyny nie jest w tym wieku na to gotowa, nie czuje potrzeby, często nawet się nie masturbuje...a nawet często nie jest do końca świadoma jak jest właściwie "tam" zbudowana. Po prostu tam nie zagląda i tego nie bada.

I dlatego nie dziwi mnie, że o ile większość chłopaków całe nastoletnie życie "jedzie na ręcznym" i nie potrafi zliczyć ilości swoich orgazmów, to dla wielu dziewczyny nawet około 18-letnich to tak nie bardzo wie co to ten orgazm, czy już miała czy może jeszcze nie...
To osobiste refleksje czy cytat z jakiegos podrecznika katechetki 1960

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
To osobiste refleksje czy cytat z jakiegos podrecznika katechetki 1960
Wiesz, nie upieram się że mam 100%-ową rację. Wręcz mam świadomość, że ile ludzi tyle przypadków. Nikt z nas nie ma dostępu do tysięcy przypadków, które to dopiero stanowiłyby wartość statystyczną.

Opieram się o swoje doświadczenie życiowe, o przypadki z którymi w takiej czy innej formie się zetknąłem. Jak chociażby tutaj, gdzie nie wiem czy zauważyłeś, ale @Dolores przyznała mi rację.

Kiedyś kiedyś, wiele lat temu, wszedłem w posiadanie archiwum rozmów GG dziewczyny która jeśli mnie pamięć nie myli miała wtedy jakieś 16-17 lat. Nie oceniając moralnej tego kwestii, przeczesałem sobie je w poszukiwaniu rozmów o jakiś pieprznych tematach i widziałem jak wygalają rozmowy na te tematy tamtych 16-17 letnich dziewczyn. Szczegółów nie pamiętam, bo to było niemal 20 lat temu, ale np. była rozmowa o wkładaniu sobie palca i z rozmowy wychodziło że koleżanka tej dziewczyny jeszcze nigdy tego nie robiła, właściwie to się nie masturbowała jeszcze. Tak, 17 letnia dziewczyna była jeszcze przed dokładniejszym obadaniem swojej cipki, bo nie czuła takiej potrzeby.

I na bazie m.in. takich doświadczeń życiowych napisałem to co napisałem.

Mężczyzna

Gerontfl

Cichy Podglądacz
Kiedy pierwszy raz w życiu się masturbowaliście i kiedy mieliście pierwszy orgazm ?.

U mnie było tak że jako 16 letnia dziewczyna chciałam spróbować stymulacji łechtaczki bo byłam ciekawa jakie to uczucie. Wyszłam z wanny ubrałam szlafrok i poszłam do mojego pokoju. Szlafrok poszedł na wieszak a ja całkiem nago położyłam się na łóżku, nogi w szeroki rozkrok i jedną ręką masowałam sobie piersi a drugą kręciłam w okolicach łechtaczki czując napływającą rozkosz. Ale doszłam do pewnej granicy gdzie podniecenie nie rosło więcej więc zmieniłam pieszczoty. Palec wskazujący położyłam na łechtaczce i szorowałam nim w górę i w dół jednocześnie rytmiczne naciskając na nią. Podniecenie rosło, rosło i nagle eksplodowałam. Mocno mną wzdrygneło, napiełam swoje ciałko, nogi zgiełam w kolanach a palce w stopach zgieły się jakbym chciała coś nimi złapać i wydałam z siebie dosyć mocny okrzyk. Następnie czuję ulgę a jednocześnie jakbym straciła całą moc. Tak to wyglądało w skrócie. Tak mi się to spodobało że robię to od wielu lat w ten sam sposób.

A jak wyglądało to u was ?.

Mężczyzna

Gerontfl

Cichy Podglądacz
Kiedy pierwszy raz w życiu się masturbowaliście i kiedy mieliście pierwszy orgazm ?.

U mnie było tak że jako 16 letnia dziewczyna chciałam spróbować stymulacji łechtaczki bo byłam ciekawa jakie to uczucie. Wyszłam z wanny ubrałam szlafrok i poszłam do mojego pokoju. Szlafrok poszedł na wieszak a ja całkiem nago położyłam się na łóżku, nogi w szeroki rozkrok i jedną ręką masowałam sobie piersi a drugą kręciłam w okolicach łechtaczki czując napływającą rozkosz. Ale doszłam do pewnej granicy gdzie podniecenie nie rosło więcej więc zmieniłam pieszczoty. Palec wskazujący położyłam na łechtaczce i szorowałam nim w górę i w dół jednocześnie rytmiczne naciskając na nią. Podniecenie rosło, rosło i nagle eksplodowałam. Mocno mną wzdrygneło, napiełam swoje ciałko, nogi zgiełam w kolanach a palce w stopach zgieły się jakbym chciała coś nimi złapać i wydałam z siebie dosyć mocny okrzyk. Następnie czuję ulgę a jednocześnie jakbym straciła całą moc. Tak to wyglądało w skrócie. Tak mi się to spodobało że robię to od wielu lat w ten sam sposób.

A jak wyglądało to u was ?.
Miałem wtedy niecałe 13 lat. Był wieczór, światło zgaszone i leżałem pod kołdrą. Nagle naszły mnie kosmate myśli o sąsiadce ok. 35 lat. Dostałem wzwodu i wyruchałem kołdrę że wzwodem. Póżniej onanizowałem się w ten właśnie sposób, aż odkryłem, że można to robić ręką. W tamtych czasach podczas onanii marzyłem o sąsiadkach i o nauczycielkach.