Myślałem że to była Twoje pierwsze doswiadczenie seksualne.... Ale rozumiem, że wcześniej jakaś blokada...Orgazm to bardzo skomplikowana sprawa,niektore kobiety nie maja go wcale,dziwi mnie ,ze nie masz pojecia o tak podstawowych sprawach

Myślałem że to była Twoje pierwsze doswiadczenie seksualne.... Ale rozumiem, że wcześniej jakaś blokada...Orgazm to bardzo skomplikowana sprawa,niektore kobiety nie maja go wcale,dziwi mnie ,ze nie masz pojecia o tak podstawowych sprawach
Nad tym nie ma sie kontroli,to samo przychodzi albo nieMyślałem że to była Twoje pierwsze doswiadczenie seksualne.... Ale rozumiem, że wcześniej jakaś blokada...![]()
Mnie to akurat nie dziwi. Popraw mnie @Dolores jeśli się mylę, ale wydaje mi się że dziewczyny zwyczajnie później od chłopaków zaczynają myśleć o seksie i ogólnie o erotyce. Nawet nie tyle wydaje mi się, ale przypadki jakimi się zetknąłem, to potwierdzają.Pierwszy orgazm przed dwudziestką![]()
W zupelnosci sie zgadzamMnie to akurat nie dziwi. Popraw mnie @Dolores jeśli się mylę, ale wydaje mi się że dziewczyny zwyczajnie później od chłopaków zaczynają myśleć o seksie i ogólnie o erotyce. Nawet nie tyle wydaje mi się, ale przypadki jakimi się zetknąłem, to potwierdzają.
O ile przeciętny 15-16-latek to by chętnie już bzykał, to wiele dziewczyny nie jest w tym wieku na to gotowa, nie czuje potrzeby, często nawet się nie masturbuje...a nawet często nie jest do końca świadoma jak jest właściwie "tam" zbudowana. Po prostu tam nie zagląda i tego nie bada.
I dlatego nie dziwi mnie, że o ile większość chłopaków całe nastoletnie życie "jedzie na ręcznym" i nie potrafi zliczyć ilości swoich orgazmów, to dla wielu dziewczyny nawet około 18-letnich to tak nie bardzo wie co to ten orgazm, czy już miała czy może jeszcze nie...
czy ja wiem, ja zaczęłam z masturbacją jak miałam 8 lub 9 lat, a z tego co słyszałam to większość chłopaków późniejKiedy pierwszy raz w życiu się masturbowaliście i kiedy mieliście pierwszy orgazm ?.
U mnie było tak że jako 16 letnia dziewczyna chciałam spróbować stymulacji łechtaczki bo byłam ciekawa jakie to uczucie. Wyszłam z wanny ubrałam szlafrok i poszłam do mojego pokoju. Szlafrok poszedł na wieszak a ja całkiem nago położyłam się na łóżku, nogi w szeroki rozkrok i jedną ręką masowałam sobie piersi a drugą kręciłam w okolicach łechtaczki czując napływającą rozkosz. Ale doszłam do pewnej granicy gdzie podniecenie nie rosło więcej więc zmieniłam pieszczoty. Palec wskazujący położyłam na łechtaczce i szorowałam nim w górę i w dół jednocześnie rytmiczne naciskając na nią. Podniecenie rosło, rosło i nagle eksplodowałam. Mocno mną wzdrygneło, napiełam swoje ciałko, nogi zgiełam w kolanach a palce w stopach zgieły się jakbym chciała coś nimi złapać i wydałam z siebie dosyć mocny okrzyk. Następnie czuję ulgę a jednocześnie jakbym straciła całą moc. Tak to wyglądało w skrócie. Tak mi się to spodobało że robię to od wielu lat w ten sam sposób.
A jak wyglądało to u was ?.
Ile???? W tym wieku to nawet nie wiedziałaś co to masturbacjaczy ja wiem, ja zaczęłam z masturbacją jak miałam 8 lub 9 lat, a z tego co słyszałam to większość chłopaków później
myślę, że robiłam to w pełni świadomie. Wiedziałam co to orgazm, choć nie od razu wiedziałam jak go osiągnąć, ale za którymś razem się udałoIle???? W tym wieku to nawet nie wiedziałaś co to masturbacja
Młodo czyli?Młodo, ocierając cipką o zwiniętą kołdrę
I jak było?13/14lat
patrząc na mnie to nie tak młodo hah13/14lat
Też Ci pozostała przyjemność do dzisiaj?patrząc na mnie to nie tak młodo hah
Też Ci pozostała przyjemność do dzisiaj?![]()
no teraz wolę już z partnerem/partnerką niż samemuTeż Ci pozostała przyjemność do dzisiaj?![]()
Ja teżWłaśnie to robie