• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasza najbardziej szalona przygoda

Mężczyzna

firafara

Cichy Podglądacz
Jako nastolatek chodziłem na korki z niemieckiego i wdałem się w romans z o 7 lat starszą kobietą, ona miała faceta. Kiedyś podczas naszego spotkania przyjechał do niej, poprosiła mnie żebym poszedł do pokoju jej siostrzeńca i zaczekał, przyszła do mnie, zrobiła mi loda i wrociła do niego

Mężczyzna

Nietykalny

Cichy Podglądacz
Seks z moją ex nad wartą w koninie. Naszła nas ochota i ona zaproponowała wspólną sesję w plenerze. Obok ruchliwy most a my obok. Na drugim brzegu jacyś wędkarze. A, że był to Lipiec i dzień mega ciepły bo słoneczko grzało, to i miło było. Nawet nie zauważyliśmy jak prawie 2 godziny uciekły.

Druga sytuacja w parku w Poznaniu. Wtedy ja miałem 22 lata ona 39 lat. Spacery wieczorną porą bywają jednak porywające. Oddaliśmy się chwili na ławeczce. Mega było.

Mężczyzna

janeczek216

Seks Praktykant
Delegacja sklepik blisko miejsca gdzie mieliśmy wynajęte pokoje. Pani sprzedawczyni spoko pozwalała pić pod sklepem piwo, starsza ok 10 lat ja wtedy 26. Było to w Wieliczce, nuda jak cholera dała nam pomysł że jest festyn w Wieliczce i jak chcemy to nas podrzuci. Na festynie jak na festynie piwo łażenie słuchanie lokalnych zespołów. Odbiło mi i ja pocałowałem przy rozmowie w szyję wkór...a się niesamowicie bo chodzili znajomi a gdzieś jeszcze chodziła jej córka ze znajomymi. Nic się nie odzywając odwiozła nas na kwatery przy wysiadaniu kazała mi zostać myslałem że będzie zjeba.... Obciągneła mi a potem się pieprzyliśmyb w jej aucie. Potem w sklepie raz i jeszcze raz w aucie. Bzykałem bez gumki powiedziała że jak ja zaleje ma wyjebane bo wie że mąż ją zdradza i to jest zemsta 😳

Mężczyzna

DawidObcy

Cichy Podglądacz
Przygodą która zapadła mi w pamięć była mała wpadka na wyjeździe w góry gdy poniesieni widokiem z dziewczyną zaczęliśmy uprawiać sex na przeszklonym balkonie z widokiem na Tatry wszystko było cudownie do momentu gdy nie usłyszeliśmy krzyków grupki pijanych facetów z drugiej strony ulicy którzy akurat szli chodnikiem 😅 myślałem że dziewczyna się schowa a ona tylko zasłoniła twarz i wypieła dumnie piersi 🤩

trybel1

Biegły Uwodziciel
Mając jakieś 12 lat wymacałem w nocnym pociągu prześliczną blondynkę ok 25 lat
Rozpiąłem jej spodnie i włożyłem rękę w majtki. Byłem tak podniecony , że nie zajarzyłem jak podnosiła pupę kiedy szarpałem się z jej spodniami , żebym miał luźniejszy dostęp. Nie wiem ile razy trysnąłem w majtki , ale pierwszy raz strzeliłem kiedy wtuliłem dłoń w jej włoski łonowe.