• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasz ostatni lodzik? Kiedy i jak wyglądał?

Mężczyzna

taki_onmaly

Nowicjusz
dzisiaj rano przed pracą, byłem w łazience, szykowałem się do pracy, weszła żona zobaczyła, że mi stoi. Powiedziała, że tak mnie nie puści do pracy, bo jeszcze rzucę się na jakąś koleżankę. Uklęknęła i zrobiła mi do końca.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
dzisiaj rano przed pracą, byłem w łazience, szykowałem się do pracy, weszła żona zobaczyła, że mi stoi. Powiedziała, że tak mnie nie puści do pracy, bo jeszcze rzucę się na jakąś koleżankę. Uklęknęła i zrobiła mi do końca.
To od razu przyjemniej sie pracowało? :]

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Odczepcie się od tych polskich znaków. NIejedna osoba ma zagraniczną klawiaturę albo jest za granicą, sam tak miewam. Nie trzeba jakiejś oszałamiającej inteligencji, aby domyśleć się nawet z kontekstu, o co chodzi... Za to wymaga dużej tetryczności, by psuć fajne rozmowy jakimiś dyrdymałąmi o pisowni. Wezcie wypad na jakiś uniwerek zgłaszać się u profesora Miodka, chyba nikt tu jednak nie przychodzi po to, by natchnąć ducha pięknem nieskalanej błędem żadnym polszczyzny?