Cześć, jestem 38 letnim facetem z Warszawy, który ma taką fantazje że chętnie spotkałby się z Panią lub Paniami na wspólną masturbacje: siadamy naprzeciwko siebie nago i się masturbujemy. Bez sexu i dotyku. Jeśli jest Któraś Pani chętna proszę priv
Cześć, jestem 38 letnim facetem z Warszawy, który ma taką fantazje że chętnie spotkałby się z Panią lub Paniami na wspólną masturbacje: siadamy naprzeciwko siebie nago i się masturbujemy. Bez sexu i dotyku. Jeśli jest Któraś Pani chętna proszę priv
Straszna nuda, co to za rozrywka? Czy aby za Tobą nie stoi jakaś partnerka/narzeczona/żona, a Ty chcesz w ten dziwaczny sposób zjeść ciastko i mieć ciastko? Tzn. pobrykać ale "nie zdradzić" (bo przecie bez wkładania i kontaktu fizycznego). Ciekawa jestem co się za tym tak naprawdę kryje...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.