• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Warszawa, szukam Pani na seks bez zobowiazan

Kobieta

Aya

Podrywacz
Wasze podejście świadczy o Was. I te pociski o Podlasiu 🤦 podstawówka. Powiem Wam ze ja jeszcze sprzed Buga ;) A akurat co do Podlasia to dziewczyny sa tam fajne, ładne i nie głupie ;)
Nie jesteś zbyt lotny, co?

Wydaje mi sie ze ten portal jest dla osób które na luzie podchodzą do tych spraw i lubią seks. Wole dodać tutaj ogłoszenie i spędzić fajny weekend z kobieta ktora tez po prostu lubi seks niz iść do Explo i bzykac pijana laske ktora rano powie Ci ze nie pamieta ona nie chciała 🤷
Mylisz to z datezone

Mężczyzna

chipset24

Cichy Podglądacz
Moze byc i w tygodniu 😜 No chyba ze chcesz w międzyczasie, ale na szybko to ja nie umiem, międzyczas to jednak parę godzin 😜

Nie jesteś zbyt lotny, co?

Mylisz to z datezone
Lotny? Co masz na mysli?
Nie nie mylę z datezone, jestem tu juz jakiś czas i patrząc co sie dzieje w innych tematach to myślę ze w tym poście nie ma nic zlego

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Hej, szukam Pani z Warszawy która lubi seks i chcialaby spędzić ze mna najlepiej juz ten weekend w łóżku. Dużo namiętności żadnego króliczego seksu, no chyba ze temperatura bedzie sięgała maksimum to wiadome ze szybciej w parze z klapsem. Tylko kobiety! Czekam na odpowiedzi 🙃
A ja Ci życzę powodzenia. Wrzuciłeś temat w ogłoszenia czyli tu gdzie powinien być i nikomu nie powinno to przeszkadzać. Niektórzy chyba z nudów szukają zaczepki.