• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wakacyjna (nie)dwuznaczna przygoda

Kobieta

Dolores

Cichy Podglądacz
Witam,chcialam sie podzielic z Wami moja nietypowa przygoda,moze komus tez cos podobnego sie przytrafilo
Na ten wypad pojechalo nas szescioro,tzn. trzy pary plus trojka dzieciakow.Mielismy do dyspozycji dwa domki w ustronnym miejscu nad jeziorem.Drugiego wieczoru postamowilysmy troche zaszalec,co zreszta nie bylo nam obce.Gdy dzieciaki poszly juz spac a alkohol zrobil swoje nie obylo sie bez kapieli ,najpierw toples a nastepnie na golaska.Po polnocy szwagier jako ze najstarszy mial dosc i poszedl spac do domku z dzieciakami a my dalej imprezowalysmy w naszym.Kolejny drink wyciol moja siostre wiec kolega zaoferowal pomoc w dostarczeniu jej do lozka na pieterku.Gdy juz mielismy wracac na dol nagle spostrzeglismy,ze zona kolegi robi loda mojemu mezowi.Zaskoczeni sytuacja stalismy i patrzylismy, chcac jakos wybrnac z sytuacji postanowilam zrobic to samo.Niestety on byl juz tak napalony,ze ledwo wzielam do buzi ,pchal do samego gardla wynikiem czego zwymiotowalam na niego.

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
No i teraz się człowieku zastanawiaj do której części historii odnosiło się to zdanie "może komuś też coś takiego się przytrafiło"
A impreza
B alkohol
C zgony po A i B
D lodzik
E paw na ptaka

Odpowiedzi podajemy w komentarzach

Kobieta

Dolores

Cichy Podglądacz
No i teraz się człowieku zastanawiaj do której części historii odnosiło się to zdanie "może komuś też coś takiego się przytrafiło"
A impreza
B alkohol
C zgony po A i B
D lodzik
E paw na ptaka

Odpowiedzi podajemy w komentarzach
Piszac to mialam na mysli dwa ostatnie punkty