• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

W jakim wieku przestaje rosnąć członek?

Mężczyzna

Ampertrefl

Cichy Podglądacz
W jakim wieku kończy rosnąć członek? Sam mam 19 lat i członka o wielkości 12 cm i nie wiem czy urośnie.

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
Może trochę urosnąć ale niewiele. Raczej tak dużo nie urośnie. 12 cm to nie tak niewiele, 9 cm to dramat ale jednak te 3 cm robi różnicę. Zawsze możesz jeszcze te 2 czy 3 centymetry powiększyć za pomocą tabletek.

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
Działa, aczkolwiek duzo tutaj zależy od tego jakie są to tabletki bo są tabletki o wiele skuteczniejsze, są również tabletki mniej skuteczne. Dobrej jakości są tabletki Penilarge oraz Penis complete ( podobne w składzie). Kuracja trochę kosztuje ale daje efekt z uwagi na to dużą zawartość L argininy w składzie. Dobrze jest kupić sobie równiez pompke,która dodatkowo polepszy skutecznośc kuracji.

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
Jesteś już dorosłym mężczyzną, tak wiec nie zaszkodzi. Jedynym efektem niepożadanym w przypadku tych srodków może byc niespodziewana erekcja ale to jedynie na początku kuracji. Jesli chodzi o rożnicę pomiedzy penilarge a penis complete to nie wiem jaka jest konkretnie bo brałem jedynie penilarge. Penis complete to nowsze tabletki ale również mają wiele pozytywnych opinii.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry