• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Kobieta

Laura_Laurka

Nowicjusz
Meski facet oddałby swoją kobietę innemu? Jak to rozumiesz?

Podnieca Cię, że podczas seksu z innym ogląda was twój facet? To podniecenie byloby gdyby nie było obok twojego faceta? Mogłabys to robić z innym poza jego wiedzą?

Kto bzyka lepiej, kochanek czy twój facet?

Co masz z tego dla siebie?

Możesz, a chciałabyś?

Rozumiem, że to twój facet Cię do tego namówił/zainspirował. Jak się czułaś robiąc to przy nim po raz pierwszy?
1) czy jest męski czy nie to oceniam ją i on, a nie inni. Według mnie nie ma definicji jednej męskość i każdy rozumie to inaczej. Preferencje seksualne nie mają według mnie nic do męskości - i facet w otwartym związku i gej mogą być tak samo męscy jak każdy inny facet.

2) nie widział mnie w trakcie seksu w pełni, jeszcze. Tylko macanki, lodzik itd. :p jak widzi to jest inaczej, inny charakter to ma. On wie o wszystkim, zostawiam sobie tylko małe detale dla siebie.

3) seks mam zawsze najlepszy z narzeczonym, choć w sumie przyjaciel lepiej minetkę robi :D

4) mam przyjemność.

5) nie wiem, nie myślałam o tym. Na razie jest jak jest. Jak będziemy dziecko planować to pewnie przestanę się tak bawić. ;)