• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

W jakiej pozycji można robić minetkę?

Mężczyzna

naughTY

Cichy Podglądacz
ja lubię kiedy kobieta leży delikatnie na boku ze złączonymi nogami, ciut wypięta, wtedy trzeba się postarać żeby się tam dostać językiem... a kiedy już się dostanę ona unosi nogę i mam wszystko dla siebie..🤤🤤

Mężczyzna

AlilBoyo

Nowicjusz
W jakiej pozycji mozna jeszcze robic minetke ? bo jak moja kobieta lezy na plecach , brzuchu to znamy i mamy opanowane doskonale ;-D macie jakies doswiatczenia ? jakies pomysly :>
Ona wypięta jak na pieska, najlepiej jak rozchyla pośladki wtedy można obie dziurki obsłużyć. Możesz też usiąść przed dnia a ona staje przed tobą w rozkroku ewentualnie jak jest możliwość może położyć nóżkę np na blacie kuchennym albo stole. No i klasyka czyli koleżanka siada tobie cipka na twarzy i jedziesz

Mężczyzna

Parasit

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam jak ona leży na boku a ja między jej udami - lubię czuć jak się rusza i zaciska na mojej głowie a przy okazji może się lodzikiem odwdzięczać