Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Anusia masz rację najbardziej lubie wylizywać cipeczke w poz 69 a Ty mi obciągasz kutasa, lub na pieska ale z bardzo mocno wypiętą dupka cycuszki max w dole.
Anusia masz rację najbardziej lubie wylizywać cipeczke w poz 69 a Ty mi obciągasz kutasa, lub na pieska ale z bardzo mocno wypiętą dupka cycuszki max w dole.
A w jakiej pozycji nie można robić minuty? Minetę można robić w każdej, lub prawie każdej pozycji. Co więcej, o co chodzi z tym "można"? Minuty nie można, minetę TRZEBA!!! Z jednego prostego powodu, gdyż wszyscy je kochają!!! Uwielbiam Kobiety i ich wspaniałe cipeczki!!!
A w jakiej pozycji nie można robić minuty? Minetę można robić w każdej, lub prawie każdej pozycji. Co więcej, o co chodzi z tym "można"? Minuty nie można, minetę TRZEBA!!! Z jednego prostego powodu, gdyż wszyscy je kochają!!! Uwielbiam Kobiety i ich wspaniałe cipeczki!!!
Czekaj, czekaj, olśniło mnie, Ty tu o minetkach, ja wyskakuję z polewaniem, ale czy przypadkiem Piotruś Pan nie był osobą małoletnią...?
Rozpijanie plus doprowadzanie do innych czynności seksualnych... Kurde, no nie wybronię się
Czekaj, czekaj, olśniło mnie, Ty tu o minetkach, ja wyskakuję z polewaniem, ale czy przypadkiem Piotruś Pan nie był osobą małoletnią...?
Rozpijanie plus doprowadzanie do innych czynności seksualnych... Kurde, no nie wybronię się
I tym sposobem się wydało, że lubujesz się w małolatach, których dodatkowo upajasz alkoholem
Ja swoich upodobań nie kryję, a moja wyobraźnia często jest o krok do przodu przed umysłem, stąd taka a nie inna interpretacja
Ale super zabawnie to wyszło...
Można robić w każdej jaka tylko przyjdzie do głowy i w jakiej jest to wykonalne, pozostaje jedynie kwestia wygody, ale kto by się tam niuansami przejmował
Nie no, a tak serio to wygoda to ważna rzecz, szczególnie wygoda kobiety tak aby mogła się zrelaksować i dać ponieść całej sytuacji.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.