Podniecenie jak podniecenie, bo staram się kontrolować aby mojego spuchniętego w spodniach nie było widać, ale czasem no staję się większy, no nie da się go opanować, tak czy siak to mnie kręcą, czy czasem właśnie występuję u mnie podniecenie, gdy są szczupłe kobiety są w wszelkiego rodzaju spódniczkach i w szortach, eksponując przy tym nogi normalnie na ulicach, w komunikacji miejskiej a w lato w upały jest ich na każdym kroku i jest co podziwiać
Wyobrażam sobie wtedy jak się wbijam w nią podnosząc tylko spódniczkę do góry, albo przez rozporek w jej szortach, ale całe od nie dawna mam swoją Panią i mam lepsze widoki i mogę w tym spełniać
Choć czasami jak pociągiem wracam z pracy po nocy, czyli z rana jak śpię to automatycznie mi staję podczas snu i się tam pocę i w spodniach go widać, a tu same młode dziewczyny jadące do szkół z rana, więc czasem się okrywam w tym miejscu jak idę spać w pociągu, ale wiadomo się odkrywa sam i się trochę wstydzę co sobie myślą wtedy, czy zwracają na to uwagę jak patrzą na faceta? No nie wiem.
Miałem ten temat poruszyć dotyczący podnieceń i okoliczności zakładając nowy post, ale
@Karotka mnie uprzedziła, dzięki