• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Uwielbiam... ?

Status
Zamknięty.

xxxanonn

Cichy Podglądacz
Uwielbiam pieścić kobiece ciało, bawić się sutkami, robić nie jedną minetkę, wkładać w cipkę wszystko co możliwe!
Marzę o przywiązaniu kobiety do łóżka, wypieszczeniu jej jak nigdy, doprowadzeniu do nie jednego orgazmu.

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Uwielbiam, gdy facet mnie ostro rznie, mowi do mnie: kurewko do ruchania, dziweczko do rzniecia, niuniu, suniu, malenka, patrzec, jak facetowi dobrze, gdy robie mu dobrze, sluchac, jak mu bosko, gdy dochodzi, patrzec sie filuternie na faceta, mruczec zmyslowo, jeczec wyuzdanie.

NickT

Nowicjusz
Do ashley chcial bym cie zobaczyc kiedy sie kochasz ze swoim chlopakiem. Tylko patrzec musisz niesamowicie sexownie wygladac. Goraca laska jestes ;-*

NickT

Nowicjusz
Gdyby kobieta wkladajac mi wibrator/strapon powiedziala do mnie "kurewko do ruchania" bym sie chyba odrazu spuscil...
.....nie mam piersi ani cipeczki, ale suczka innego/innej lubie byc
....lubie kiedy wiem ze to ja go podniecam, ze ma na mmie ochote, ze to do mojego tyleczka chxe sie dobrac, jak samiec do suki.
I chce tylko ruchac o niczym innym nie mysli.

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry